Δυο κόλπα για να μη σπάνε στο βράσιμο τα πασχαλινά αυγά
Μπορείτε να λύσετε εύκολα ένα συνηθισμένο πρόβλημα
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/4/2022 | 00:07

@alinabuzunova via Twenty20
Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα λίγο πριν βάψουμε τα αυγά για το Πάσχα είναι το σπάσιμο των αυγών όταν τα βράζουμε. Και οι λόγοι είναι συνήθως δυο.
Πρώτον, η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας και δεύτερον, ότι το νερό χτυπάει τα αυγά στα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Το πρώτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα, έχοντας αρχικά τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και τοποθετώντας τα στο σκεύος όταν το νερό είναι ακόμα κρύο. Όταν τα βράζετε, κρατήστε χαμηλά τη φωτιά και μην τα αφήσετε για περισσότερα από 15 λεπτά.
Για το δεύτερο πρόβλημα μπορείτε να κάνετε το έξης: φροντίστε να βάζετε μια στρώση αυγών τη φορά και πριν τα βάλετε, απλώστε στον πατώ της κατσαρόλας μια στρώση βαμβάκι.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πού στην Αθήνα τρώμε αυθεντικό ντονέρ;
Για σένα που αγαπάς το ντονέρ και θα πήγαινες ακόμα και σε μια μακρινή γειτονιά στης Αθήνας για να το απολαύσεις!
Δεξιά – αριστερά: Η επιστημονική απάντηση για το μπέρδεμα
Μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί καλή μνήμη
H Chiara Ferragni επανέφερε μια τάση στο μακιγιάζ που ίσως είχες ξεχάσει
Blast from the past
Nepo Baby: Τι είναι αυτός ο όρος που έχει γίνει viral για τα παιδιά των celebrities
Ο όρος που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό
5 celebrities σου δίνουν ιδέες για το κούρεμα που θα κάνεις φέτος
Δοκίμασε να κάνεις την αλλαγή
Streetstyle: Τα κορίτσια στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης μας δείχνουν τις τάσεις τώρα
Όλες οι τάσεις του streetstyle
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.