LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρολόγια: τα 4 λάθη στη χρήση τους και γιατί

Τα ρολόγια δεν λείπουν από το στυλ κανενός

Δημοσίευση 24/10/2018 | 18:36

Ρολόγια: τα 4 λάθη στη χρήση τους και γιατί

Δεν είναι τυχαίο ότι τα ρολόγια αποτελούν ένα κορυφαίο δώρο για γυναίκες & άνδρες. Φινετσάτο αξεσουάρ που φοριέται ως κόσμημα αλλά συγχρόνως, διαθέτει πρακτικό χαρακτήρα αφού πληροφορεί τον χρήστη για το πιο σημαντικό πράγμα: τι ώρα είναι!

Τα ρολόγια δεν λείπουν από το στυλ κανενός, αφού χάρη στη μεγάλη ποικιλία που κυκλοφορούν στην αγορά, καλύπτεται κάθε στυλ & ανάγκες ανάλογα το φύλο, την ηλικία, το outfit και φυσικά, την περίσταση που πρόκειται να φορεθούν.
Παρότι γυναικείο & ανδρικό κοινό δείχνουν εξοικειωμένοι με τα ρολόγια, σημειώνονται ακόμα ορισμένα λαθάκια στη σχέση με αυτά και στον τρόπο που φοριούνται. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα 4 λάθη που κάνουν γυναίκες & άνδρες σε σχέση με τα ρολόγια χειρός τους.

1. Δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες που έχουν τα ρολόγια!

Αυτό δεν είναι μόνο αισθητικό ζήτημα, αν και σε πολλές περιπτώσεις, οι ιδιαίτερες δυνατότητες ενός ρολογιού παίζουν αντίστοιχα ρόλο στον τρόπο που το φοράμε. Τα υλικά από τα οποία αποτελείται, το design, οι συνδυασμοί των χρωμάτων, ακόμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αποτελούν ένα σύνολο πραγμάτων που πρέπει να γνωρίζει κανείς για να φορέσει σωστά το ρολόι του: με το κατάλληλο outfit, στην κατάλληλη ώρα, στην κατάλληλη στιγμή!

2. Δεν φοράνε ρολόι όλες τις ώρες

Τα ρολόγια αποτελούν αξεσουάρ για όλες τις ώρες. Δεν υφίσταται ολοκληρωμένο ντύσιμο χωρίς ρολόι χειρός, είτε πρόκειται για πρωί, είτε για μεσημέρι, είτε για βράδυ. Ανεξάρτητα από το αν είναι μια casual ή μια επίσημη περίσταση. Το πρόβλημα προκύπτει επειδή πολύς κόσμος έχει ταυτίσει διάφορους τύπους ρολογιών με συγκεκριμένα στυλ -πράγμα που δεν ισχύει! Ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, το ίδιο και ένα ρολόι με μπρασελέ.

3. Αγοράζουν μόνο πανάκριβα ρολόγια!

Παρά την τεράστια ποικιλία σε ρολόγια, επικρατεί ακόμα η αντίληψη ότι πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις κάτι αξιόπιστο. Φυσικά, και αυτό είναι μύθος! Η τέχνη της ωρολογοποιίας έχει εξελιχθεί σε τρομερό βαθμό, διευρύνοντας σημαντικά τις ποιότητές της. Πολλά επώνυμα brands διατίθενται σε προσιτές τιμές, την ώρα που ακόμα και τα πιο ακριβά εξ αυτών διαθέτουν οικονομικές συλλογές, διατηρώντας υψηλά τον δείκτη ποιότητας σε κάθε περίπτωση!

4. Δεν προσέχουν τα ρολόγια τους!

Ένα τόσο ευγενές αξεσουάρ όπως το ρολόι χειρός χρειάζεται προσοχή & φροντίδα προκειμένου να αποδίδει τα αναμενόμενα. Μπορεί τα ρολόγια να έχουν σχεδιαστεί για αντοχή μακράς διαρκείας, ωστόσο, η φροντίδα τους είναι απαραίτητη για να παραμένουν σε καλή κατάσταση. Ο καθαρισμός του καντράν, των μεταλλικών μερών ή του μπρασελέ σε συνδυασμό με την αλλαγή μπαταρίας όποτε ασθενεί, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες απόδοσης σε ένα ρολόι. Φυσικά, χρήσιμη είναι και η προσεκτική αποθήκευσή του, προκειμένου να αποφεύγει υψηλή ζέστη ή υπερβολικό κρύο.

Για να προσέξεις όλα τα παραπάνω όμως, πριν απ’ όλα, πρέπει να έχεις ρολόι χειρός! Γι’ αυτό φροντίζει το Dimasis.gr! Όλα τα κορυφαία brands της αγοράς σε ρολόγια χειρός γυναικεία & ανδρικά παρελαύνουν στο Dimasis.gr. Πανέμορφα αυθεντικά ρολόγια χειρός από τους επώνυμους οίκους Oozoo, Breeze, Buler, Caterpillar, GC, Guess, Passion, Saint Honore & Thierry Mugler έρχονται στα χέρια σας μέσα από μία ευρεία γκάμα σε μοντέρνα & κλασικά σχέδια από ανοξείδωτο ατσάλι, σε υπέροχα χρώματα.

Όλα τα ρολόγια χειρός του Dimasis.gr συνοδεύονται με 2 έτη εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία & διατίθενται σε πολυτελή συσκευασία δώρου για εσάς ή το πρόσωπο στο οποίο θα χαρίσετε κάποιο ρολόι για ένα υπέροχο δώρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Family 20.04.2024
Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σχέσεις 20.04.2024
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Style 20.04.2024
Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Body+Mind 20.04.2024
Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Χτες
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style Χτες
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο Χτες
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια Χτες
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Προχτές
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο