E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

6 διάσημοι που μεγάλωσαν με ανάδοχες οικογένειες

H ζωή τους άρχισε δύσκολα, όμως είχε μια όμορφη συνέχεια.

Δημοσίευση 17/6/2017 | 00:47

6 διάσημοι που μεγάλωσαν με ανάδοχες οικογένειες

Πολλοί διάσημοι υιοθετούν παιδιά, χαρίζοντάς τους μια ζωή με πολλές περισσότερες ανέσεις. Φυσικά, υπάρχουν και διάσημοι οι οποίοι μεγάλωσαν σε ανάδοχες οικογένειες, για διάφορους λόγους.

Οι 6 παρακάτω διάσημοι, μεγάλωσαν χωρίς τους βιολογικούς τους γονείς αλλά παρόλο που η ζωή τους άρχισε δύσκολα, είχε μια όμορφη συνέχεια.

Steve Jobs

Η βιολογική μητέρα του πρωτοπόρου της τεχνολογίας, Steve Jobs, τον έφερε στον κόσμο σε μια ιδιωτική κλινική του Σαν Φρανσίσκο. Ήταν η φοιτήτρια Joanne Scheible, που αναγκάστηκε να παραχωρήσει το παιδί, επειδή οι γονείς της την πίεζαν.

Μόλις λοιπόν έμαθαν ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο συριακής καταγωγής Abdulfattah Jandali, απείλησαν ότι θα την αποκληρώσουν. Ο Steve, μεγάλωσε με ανάδοχη οικογένεια και ο πατέρας του Paul Jobs του εμφύσησε το ενδιαφέρον για την τεχνολογία και πλήρωσε για την μόρφωσή του. Ο ίδιος ο Steve Jobs εκνευριζόταν όταν οι γονείς του λέγονταν «ανάδοχοι». «Ήταν 1000% γονείς μου», έλεγε περήφανα.

Nicole Richie

Οι γονέις της Nicole Richie την μεγάλωσαν μέχρι τα τρία της χρόνια και τότε την έδωσαν στον φίλο τους Lionel Richie για να την φροντίσει. Οι γονείς είχαν οικονομικά προβλήματα και δεν είχαν την δυνατότητα να της προσφέρουν ούτε τα βασικά. Έξι χρόνια αργότερα, ο Lionel Richie και η σύζυγός του, υιοθέτησαν την 9χρονη τότε Nicole και επίσημα, με τον Michael Jackson να γίνεται νονός της.

Η Nicole Richie είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Οι γονείς μου ήταν φίλοι με τον Lionel. Θεώρησαν πως θα μπορούσε να μου προσφέρει περισσότερα», δηλώνοντας ταυτόχρονα πως έχει επικοινωνία με τον βιολογικό πατέρα της.

Jamie Foxx

Γεννήθηκε στο Τέξας, στην οικογένεια του Darrell Bishop και της Louise Dixon. Λίγο μετά την γέννησή του του, οι γονείς του τον έδωσαν για υιοθεσία, με τον μετέπειτα ηθοποιό να μεγαλώνει με τους ανάδοχους γονείς του, Μark και Esther Talley.

Μεγάλωσε σε μια αφροαμερικανική γειτονιά, με την γιαγιά του να έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην διάπλαση της προσωπικότητάς του. Του έμαθε να αγαπάει της τέχνες, τον δίδαξε πιάνο και τον ενέπνευσε ώστε να σπουδάσει κλασσική μουσική στο κολλέγιο.

Ray Liotta

Οι οικογένεια του διάσημου ηθοποιού, δεν μπορούσε να τον μεγαλώσει λόγω πολλών οικονομικών προβλημάτων. Υιοθετήθηκε λοιπόν από ένα ζευγάρι ευπορών Ιταλών, από τους οποίους πήρε και το ιταλικό επίθετό του. Οι γονείς του υιοθέτησαν και ένα μικρό κορίτσι, την Linda.

Coco Chanel

Η γυναίκα που άλλαξε την παγκόσμια μόδα, γεννήθηκε το 1883 στην πόλη Saumur της Γαλλίας. Οι γονείς της δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα απαραίτητα σε αυτήν και στα τέσσερα αδέρφια της, με τα παιδιά να περνούν πολύ χρόνο σε συγγενείς.

Όταν η Coco έγινε 12, ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια. Η Coco δόθηκε σε ορφανοτροφείο, μετά σε ένα Καθολικό μοναστήρι και μετά ως εσωτερική σε σχολείο. Αυτό ακριβώς, όπως είπε και η ίδια, ήταν που την έκανε να στραφεί στο επάγγελμά της. Φορώντας καθημερινά την στολή του σχολείου, σκεφτόταν πως θα μπορούσε να ντύσει όλες τις γυναίκες με όμορφα και διαφορετικά ρούχα.

John Lennon

Ο θρύλος των The Beatles και της παγκόσμιας μουσικής, είχε μια αρκετά προβληματική παιδική ηλικία. Οι γονείς του χώρισαν λίγο μετά την γέννησή του. Η μητέρα του συνδέθηκε με έναν άλλο άντρα και ο John αναγκάστηκε να μεγαλώσει με την θεία του την Mimi και τον σύζυγό της.

Η θεία του ήταν πολύ αυστηρή και δεν τον άφηνε να παίζει κιθάρα. Του έλεγε, «Η κιθάρα είναι ωραία, αλλά δεν πρόκειται να ζήσεις από αυτήν». Ο John τελικά κατάφερε να ζήσει από την κιθάρα του. Έβλεπε συχνά την μητέρα του και την υπεραγαπούσε. Όταν εκείνη έχασε την ζωή της σε τροχαίο, ο John Lennon έχασε την γη κάτω από τα πόδια του και δεν το ξεπέρασε ποτέ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Οι αντιδράσεις των YouTubers για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι

Social 09.05.2024
Τι λένε οι ξένοι για το τραγούδι μας

H μυστηριώδης φαν των Beatles που αποκαλύφθηκε 60 χρόνια αργότερα

Celebrity Stories 09.05.2024
Φαν των Beatles που έστελνε γράμματα και δώρα στο συγκρότημα κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους

Όλοι ήθελαν να βγουν ραντεβού μαζί της στα 90s! Δες πώς είναι σήμερα γεμάτη τατουάζ

Tabloid 09.05.2024
Ξανθιά, «καυτή» & πρωταγωνίστρια: Όταν πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλή σειρά ήταν αθώα και σέξι, πλέον μοιάζει με ροκ σταρ

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Το προσκλητήριο του γάμου τους στα Χανιά

Tabloid Χτες
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου

Αννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Tabloid Χτες
Το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό

Eurovision 2024: Η πρώτη Dress Rehearsal για την Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι

TV Buzz Χτες
Το σύνολο της παρουσίασης φαίνεται πολύ δυναμικό

Eurovision: Έφυγε η τρέσα από χορεύτρια της Σανέλ Τερέρο στη σκηνή της Eurovision

Tabloid Χτες
Έτρεξε να τη μαζέψει και την χρησιμοποίησε ως μέρος του σόου

Γιάννης Πουλόπουλος: Οι γονείς μου δεν με ρώτησαν ποτέ για τον σeξουαλικό μου προσανατολισμό

Tabloid Χτες
Δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την κουβέντα γιατί έτυχε να είμαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και κάποια στιγμή το κατάλαβαν, αποκάλυψε

Διαφήμιση που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990 προέβλεψε πώς θα είναι η ζωή το 2026

Social Χτες
«Είναι τρομακτικό» λένε οι χρήστες του διαδικτύου