E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το περίεργο ποστ της συντρόφου του Ναν μετά την ανανέωση: «Ηταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα»

«Δεν γνώριζα τίποτα…»

Δημοσίευση 8/5/2024 | 15:48

Το περίεργο ποστ της συντρόφου του Ναν μετά την ανανέωση: «Ηταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα»

Ο Κέντρικ Ναν, μετά την πρόκριση στο Final-4 συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ποστάρει το συμβόλαιο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, εχτές το βράδυ, όταν κυκλοφόρησε η είδηση της ανανέωσης του Αμερικανού γκαρντ, η σύντροφός του, αναδημοσίευσε ένα ποστάρισμα με την είδηση γράφοντας πως η ίδια δεν γνώριζε για αυτή την εξέλιξη και έδειξε την απογοήτευσή της.

Να σημειωθεί πως, η εν λόγω ανάρτηση, μαζί με ακόμη δύο στις οποίες ανέφερε πως της αρέσει η Ελλάδα, διαγράφηκαν μετά από λίγη ώρα.

Δείτε τα ποστ της:

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου.

Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ, επίσης. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως», ήταν η δεύτερη τοποθέτησή της.

«Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της στην τρίτη και τελευταία τοποθέτησή της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από «κακό παιδί» του Μπόστον σε σταρ του Χόλιγουντ: Το σκοτεινό ρατσιστικό παρελθόν του Mark Wahlberg που κανείς δεν ξεχνά

Celebrity Stories 07.05.2025
Από τον δρόμο και τη βία στη δόξα και το Χόλιγουντ – η αμφιλεγόμενη διαδρομή του Mark Wahlberg και το παρελθόν που συνεχίζει να τον στοιχειώνει.

Νίκος Γκάλης: Η ανάρτησή του για το ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας πριν ακριβώς 45 χρόνια

Social Χτες
«Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι...», έγραψε ο θρύλος του μπάσκετ

Θάνος Ασκητής: Έξι στους δέκα άντρες με 10‑15 χρόνια γάμου αυνανίζονται κάθε βράδυ κρυφά από τις γυναίκες τους

Tabloid Χτες
Η πλειοψηφία των ζευγαριών δεν ξέρει να λύσει τα προβλήματα, τόνισε

Γεωργιάδης: Πάρτι στα social με το γράμμα από «Αγγλο ασθενή» – «Ένας μετακλητός με Proficiency δεν υπάρχει;»

Social Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι έλαβε ευχαριστήριο γράμμα από «Αγγλο ασθενή», ωστόσο η ανάρτηση τού γύρισε μπούμερανγκ, καθώς δεκάδες χρήστες υπογραμμίζουν τα πολλά συντακτικά λάθη σε αυτό

Μαρία Αλιφέρη: «Έπαθα ψυχοσωματικά μέχρι να ανταποκριθώ, δεν απόλαυσα την αναγνωρισιμότητα»

Tabloid Χτες
Είμαι ανεκπαίδευτη και βγαίνω όχι βήμα βήμα αλλά στην κορυφή, εκτεθειμένη"" δήλωσε η Μαρία Αλιφέρη

Καινούργιου για Μπάρκα: «Κόβεται η εκπομπή και αμέσως πήγε να προμοτάρει ... ήταν άσχημο για τους συνεργάτες της»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια σχολίασε την είδηση σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα: Αφαντη μετά το κόψιμο της εκπομπής ‑ Οι πρώτες δηλώσεις της ομάδας της

Tabloid Χτες
Οι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα μίλησαν για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Πώς είναι σήμερα η γυναίκα που θεωρούνταν «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Celebrity Stories Χτες
Το κορίτσι που κάποτε χαρακτηριζόταν ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έχει πλέον μεγαλώσει.

Γιώργος Λιάγκας για Χρήστο Μάστορα: «Πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο»

Celebrity Stories Χτες
«Δε μπορεί ο Χρηστάκης ο Μάστορας να μας λέει ότι δεν γνώριζε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.