E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Aκραίες περιπτώσεις ανθρώπων που κάνουν οικονομία

Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι

Δημοσίευση 20/1/2016 | 00:03

Aκραίες περιπτώσεις ανθρώπων που κάνουν οικονομία

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος που θέλει να κάνει οικονομία; Όπως φαίνεται, πολύ μακριά! Δείτε κάποιες περιπτώσεις!

Η Ashley Fields είναι μια νεαρή Νεοϋορκέζα που, όπως δυστυχώς πολλοί άλλοι συμπολίτες της, ψάχνει καθημερινά στα σκουπίδια για να φάει. Όμως η εν λόγω κοπέλα και δουλειά έχει και σπίτι, απλώς θέλει να κάνει... οικονομία και έτσι τρέφεται με ό,τι βρει στους κάδους απορριμμάτων. Η Fields είναι φοιτήτρια και παράλληλα δουλεύει στο θέατρο, εξασφαλίζοντας 2.000 δολάρια το μήνα, όμως αποφάσισε πως δεν θα ξοδεύει πια χρήματα στο φαγητό, μιας και υπάρχουν έτοιμα, μισοφαγωμένα γεύματα γι' αυτήν καθημερινά και ακόμα και αν χρειαστεί να βάλει το χέρι της σε έναν κάδο για να τα πάρει, δεν θα διστάσει να το κάνει.

Δύο νέοι από την Αυστραλία, η 24χρονη Rachel Newby και ο 26χρονος Liam Culbertson, αποφάσισαν να ζήσουν χωρίς μετρητά. Έτσι, ανακάλυψαν νέους τρόπους, ώστε να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους χωρίς την ανάγκη των χρημάτων.Έχτισαν οι ίδιοι το σπίτι τους, στο οικόπεδο ενός φίλου τους, στα δυτικά της Gippsland. Ακόμα, συχνά ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες για αποφάγια και ορισμένες φορές βοηθούν τους ντόπιους αγρότες, με αντάλλαγμα φρέσκα προϊόντα.

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει πίσω του την εύκολη ζωή της τεχνολογίας και της πόλης και να δοκιμαστεί στα δύσκολα στην εξοχή, χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης.Ένα ποδήλατο που δίνει ενέργεια στο πλυντήριο ρούχων και μια κουζίνα χωρίς ηλεκτρισμό είναι σύμμαχοί τους σε μια οικολογική ζωή, που διαφέρει από τη ζωή των περισσοτέρων.

Η Kay, μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, έχει αποφασίσει να κάνει οικονομία ακόμη και στα πιο βασικά είδη και παρουσιάζει τη φιλοσοφία της σε εκπομπή του καναλιού TLC. Δεν χρησιμοποιεί χαρτί υγείας, δεν έχει πλυντήριο. Και είναι περήφανη γι' αυτό. Πλένεται με σαπούνι, αντί να χρησιμοποιεί χαρτί υγείας. Όπως θα δείτε στο βίντεο, περιγράφει ακριβώς τη διαδικασία. Από την άλλη, όταν θέλει να πλύνει τα ρούχα της, τα παίρνει μαζί της στην μπανιέρα όταν κάνει ντους. Συγκεκριμένα, έχει να πλύνει τα ρούχα της σε πλυντήριο εδώ και 3 χρόνια! Έπειτα απλώνει τα ρούχα της μέσα στο σπίτι και... ούτε γάτα ούτε ζημιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς