E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έστελναν οικογενειακώς επί 50 χρόνια κάρτες στη βασίλισσα Ελισάβετ, ώσπου...

Παππούς και εγγονός έστελναν χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο

Δημοσίευση 15/12/2015 | 13:51

Έστελναν οικογενειακώς επί 50 χρόνια κάρτες στη βασίλισσα Ελισάβετ, ώσπου...

Κάποιες φορές, ακόμα και η πιο μικρή πράξη ευγένειας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στους άλλους, ακόμα κι αν αυτοί είναι... γαλαζοαίματοι.
Σύμφωνα με τον Andrew Simes, ο παππούς του συνήθιζε να στέλνει ευχετήριες κάρτες στη Βασίλισσα Ελισάβετ II κάθε Χριστούγεννα, από το 1952 μέχρι και το 2011, οπότε απεβίωσε.

Ο Andrew όμως αποφάσισε να κρατήσει την παράδοση του παππού του ζωντανή και, όπως είπε, έλαβε μια έκπληξη που δεν περίμενε, και μάλιστα από τη Μεγαλειότατη την ίδια!

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τη συνήθεια του παππού του και την απάντηση της βασίλισσας, ο ηλικιωμένος είχε την τύχη να γνωρίσει την Ελισάβετ σε ένα ξενοδοχείο στη Σμύρνη το 1972. Όταν ήρθε η σειρά του να της συστηθεί, αυτή έκανε μια παύση και στη συνέχεια του είπε ότι αυτός ήταν, λοιπόν, εκείνος που τις έστελνε τις αξιαγάπητες χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι πως η βασίλισσα έστειλε ευχητήρια κάρτα στον παππού για τα 100ά γενέθλιά του! Δυστυχώς βέβαια, δύο χρόνια αργότερα εκείνος απεβίωσε, όμως σαν σωστός εγγονός, ο Andrew επιβαλλόταν να συνεχίσει την όμορφη παράδοση.

Το 2012, περίπου έναν μήνα μετά τα Χριστούγεννα, ο άνδρας έλαβε ένα γράμμα, σταλμένο από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο οποίο η βασίλισσα ανέφερε ότι παραξενεύτηκε όταν έλαβε ευχετήρια κάρτα από έναν διαφορετικό Simes, οπότε και έψαξε να μάθει τι συνέβη.Έτσι ανακάλυψε ότι ο παππούς Simes είχε αποβιώσει, οπότε και έστειλε τις δικές της ευχές για δύναμη στην οικογένειά του.

Όπως παραδέχτηκε ο Andrew, η πράξη αυτή τον συγκίνησε τόσο, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ κάθε φορά που φέρνει το περιστατικό στο μυαλό του, βουρκώνει. Ανέφερε ακόμη, ότι συγκινείται και από τη σχέση που ανέπτυξαν αυτοί οι δυο άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνεται το πόσο ο ένας επηρέασε τον άλλο.

Έτσι λοιπόν, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, η βασίλισσα θα λάβει την κάρτα της και θα ήταν εξίσου όμορφο να στείλετε και εσείς πολλές κάρτες φέτος στις γιορτές, καθώς μπορεί να φτιάξετε την ημέρα κάποιου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε