E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Δημοσίευση 25/4/2024 | 14:00

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Καλλιάνος, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θαvάτου του πατέρα του, ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δεν τα κατάφερε και σήμερα (25/04), απεβίωσε.

Η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χάρις Δαμιανού, είχε μιλήσει στον ALPHA λίγο πριν από την τραγική κατάληξη, περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του συζύγου της.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δεν μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει η Χάρις Δαμιανού.

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου είχε αναφέρει στις δηλώσεις της ότι προσεύχονται όλοι να γίνει το θαύμα και ο πεθερός της να βγει νικητής, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

«Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και τόσο στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως, να τα καταφέρει και τώρα», είχε πει η Χάρις Δαμιανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπιασαν ζευγάρι «στα πράσα» σε άσεμνες πράξεις μέσα σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ένα παράνομο ζευγάρι που φέρεται να επιδιδόταν σε άσεμνες πράξεις μέσα σε αυτοκίνητο, στο κλειστό πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην περιοχή Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, έγινε αντιληπτό από πολίτες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, καταγράφοντας παράλληλα το περιστατικό σε βίντεο.

«Παρουσιάστηκαν ως λογιστές»: Η Εβίτα Βαρελά μιλά για τους απατεώνες που άρπαξαν 20.000 ευρώ από τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Πώς την προσέγγισαν και την έπεισαν ότι η ίδια δικαιούται επιστροφή φόρου

Κατερίνα Βρανά: «Περνάω δύσκολα οικονομικά, χρειάζομαι βοηθό γιατί το βράδυ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η γνωστή stand-up comedian ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η σχεδόν θανατηφόρα περιπέτεια υγείας

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους