E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Δημοσίευση 25/4/2024 | 14:00

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Καλλιάνος, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θαvάτου του πατέρα του, ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δεν τα κατάφερε και σήμερα (25/04), απεβίωσε.

Η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χάρις Δαμιανού, είχε μιλήσει στον ALPHA λίγο πριν από την τραγική κατάληξη, περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του συζύγου της.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δεν μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει η Χάρις Δαμιανού.

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου είχε αναφέρει στις δηλώσεις της ότι προσεύχονται όλοι να γίνει το θαύμα και ο πεθερός της να βγει νικητής, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

«Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και τόσο στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως, να τα καταφέρει και τώρα», είχε πει η Χάρις Δαμιανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί