E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!»

Δημοσίευση 9/2/2023 | 14:29

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχλησή της για τα σχόλια που έχουν κάνει για την ίδια οι Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Παπανώτας, με αφορμή διάφορες δηλώσεις της στα podcasts της.

«Εγώ κάνω podcast εδώ και δύο χρόνια. Μου στέλνουν οι άνθρωποι γράμματα με προβλήματα, τα οποία πλέον είναι μόνο ερωτικά. Αποφασίσαμε ότι το twist της υπόθεσης θα είναι ότι, κάθε φορά που μου στέλνουν κάτι, εγώ θα λέω ότι το έχω πάθει. Αυτό έχει γίνει αστείο, και εγώ όταν δίνω συμβουλές λέω και τη δική μου εμπειρία», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

«Μέσα στα podcasts έχουν ειπωθεί “τέρατα”. Ξαφνικά βγήκε ένα podcast μου που λέω για την πολυγαμία, επειδή μου είχαν στείλει ένα αντίστοιχο γράμμα. Και λέω και εγώ τη γνώμη μου για το αν συμφωνώ ή όχι. Είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρονών, έβγαινα με 3-4 άνδρες. Αυτό σόκαρε, πιστεύω επειδή το είπε μια γυναίκα», συνέχισε η ίδια.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού, στο σχετικό podcast στο οποίο αναφέρθηκε, είχε πει μεταξύ άλλων ότι «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», με τις δηλώσεις της να σχολιάζονται εκτενώς στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ.

«Η μανούρα ξεκίνησε από το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα podcast, όχι μία συνέντευξη», τόνισε η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Έλεος».

«Σχολιάστηκε λιγάκι σαν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα, και να προμόταρα την πολυγαμία. Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και να φάω το σχολιασμό, και τη λάσπη, που μια ζωή την τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια λίγο με ενοχλεί, το ίδιο και οι χαρακτηρισμοί, ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εγώ έκανα ένα podcast. Εγώ είπα ότι όλες οι γυναίκες, και όλοι οι άνθρωποι, είμαστε κάποια στιγμή της ζωής μας σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό», συνέχισε.

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Και το είπα. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ αμάξης. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω και κάτι να πω ή να εξηγήσω. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε αρεστοί σε όλους, θεμιτό και αυτό. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω πολύ έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανε κάτι παραβατικό», τόνισε ακόμα η Μαρία Σολωμού.

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: Ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο στη ζωή σου

Η απάντηση από το Δημήτρη Παπανώτα δεν άργησε να έρθει, με σχετικό σχόλιο που έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε πως «Τι επιμονή είναι αυτή καλέ. Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα. Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fouerte να τα πιούμε; Εν τω μεταξύ αυτό το μαλλί κάτι τής προκαλεί γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;».

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στη Μαρία Σολωμού ήταν έντονη, επειδή και η ίδια η ηθοποιός υπονόησε ότι είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται να λύσει τα θέματά του σε ψυχολόγο.

«Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως “όχι, δεν την σιχαίνομαι”. Τόσο απλά», εξήγησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως, αν θυμάστε, και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου. Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως να χρειάζεσαι βοήθεια, χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

E-Daily 3.Left 22.04.2026
Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του – «Είμαι 63 αλλά τα όργανά μου δούλευαν σαν να είμαι 78»

E-Daily 3.Left Χτες
Φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή Το Πρωινό

Eurovision 2026: Ποιος θα ανακοινώσει το δωδεκάρι της ελληνικής επιτροπής;

E-Daily 3.Left Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2026 και το μεσημέρι της Τρίτης 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το press day στο ΡαδιοΜέγαρο της ΕΡΤ

Κατερίνα Καινούργιου: Το συμβολικό δώρο για την κόρη της, από τον αδελφό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha και ο επιχειρηματίας διανύουν τις πρώτες εβδομάδες με τη νεογέννητη κόρη τους

Ζήνα Κουτσελίνη: Σπάραξε στο κλάμα στον αέρα του STAR

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τρίτης (21/4), σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα

Πανηγύρισε πρόωρα σε μαραθώνιο... και έχασε τη νίκη στο νήμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μαραθωνοδρόμος Τζόσουα Τζάκσον «έκλεψε» τη νίκη από τον Κάρσον Μέλοστο τελευταίο δευτερόλεπτο

Στέισι Καρανικολάου: «Ο πατέρας μου μού μιλούσε μόνο στα ελληνικά, αλλά δεν έμαθα ποτέ να μιλάω»

Tabloid Χτες
Είναι από τις πιο δύσκολες γλώσσες και μόλις βρήκα μια δασκάλα ελληνικών, είπε η influencer και διάσημη φίλη της Κάιλι Τζένερ

Μαρία Μπεκατώρου: Το ξεκαρδιστικό και viral βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ από έξοδό τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάλογος των δύο γυναικών είναι απολαυστικός

Η φορά που ο Elvis Presley ζήτησε ραντεβού και η Cher δεν πήγε ποτέ

E-Daily 3.Left Χτες
Το άγνωστο story πίσω από το ραντεβού Elvis–Cher που δεν συνέβη

Stairmaster, διατροφή και «face ironing»: Πώς διατηρείται σε φόρμα η Victoria Beckham

E-Daily 3.Left Χτες
Τα μυστικά ομορφιάς της και η σκιά της οικογενειακής έντασης στα γενέθλιά της