E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!»

Δημοσίευση 9/2/2023 | 14:29

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχλησή της για τα σχόλια που έχουν κάνει για την ίδια οι Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Παπανώτας, με αφορμή διάφορες δηλώσεις της στα podcasts της.

«Εγώ κάνω podcast εδώ και δύο χρόνια. Μου στέλνουν οι άνθρωποι γράμματα με προβλήματα, τα οποία πλέον είναι μόνο ερωτικά. Αποφασίσαμε ότι το twist της υπόθεσης θα είναι ότι, κάθε φορά που μου στέλνουν κάτι, εγώ θα λέω ότι το έχω πάθει. Αυτό έχει γίνει αστείο, και εγώ όταν δίνω συμβουλές λέω και τη δική μου εμπειρία», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

«Μέσα στα podcasts έχουν ειπωθεί “τέρατα”. Ξαφνικά βγήκε ένα podcast μου που λέω για την πολυγαμία, επειδή μου είχαν στείλει ένα αντίστοιχο γράμμα. Και λέω και εγώ τη γνώμη μου για το αν συμφωνώ ή όχι. Είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρονών, έβγαινα με 3-4 άνδρες. Αυτό σόκαρε, πιστεύω επειδή το είπε μια γυναίκα», συνέχισε η ίδια.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού, στο σχετικό podcast στο οποίο αναφέρθηκε, είχε πει μεταξύ άλλων ότι «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», με τις δηλώσεις της να σχολιάζονται εκτενώς στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ.

«Η μανούρα ξεκίνησε από το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα podcast, όχι μία συνέντευξη», τόνισε η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Έλεος».

«Σχολιάστηκε λιγάκι σαν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα, και να προμόταρα την πολυγαμία. Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και να φάω το σχολιασμό, και τη λάσπη, που μια ζωή την τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια λίγο με ενοχλεί, το ίδιο και οι χαρακτηρισμοί, ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εγώ έκανα ένα podcast. Εγώ είπα ότι όλες οι γυναίκες, και όλοι οι άνθρωποι, είμαστε κάποια στιγμή της ζωής μας σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό», συνέχισε.

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Και το είπα. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ αμάξης. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω και κάτι να πω ή να εξηγήσω. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε αρεστοί σε όλους, θεμιτό και αυτό. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω πολύ έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανε κάτι παραβατικό», τόνισε ακόμα η Μαρία Σολωμού.

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: Ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο στη ζωή σου

Η απάντηση από το Δημήτρη Παπανώτα δεν άργησε να έρθει, με σχετικό σχόλιο που έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε πως «Τι επιμονή είναι αυτή καλέ. Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα. Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fouerte να τα πιούμε; Εν τω μεταξύ αυτό το μαλλί κάτι τής προκαλεί γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;».

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στη Μαρία Σολωμού ήταν έντονη, επειδή και η ίδια η ηθοποιός υπονόησε ότι είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται να λύσει τα θέματά του σε ψυχολόγο.

«Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως “όχι, δεν την σιχαίνομαι”. Τόσο απλά», εξήγησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως, αν θυμάστε, και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου. Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως να χρειάζεσαι βοήθεια, χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories 11.12.2025
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα κακό στον εαυτό μου, είπα στην Ιωάννα Τούνη ότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι της»

Tabloid Χτες
«Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ πιεσμένη, με ανάγκασε να μιλάω με τον πρώην μου, ενώ δεν ήθελα», δήλωσε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έδιωξαν από συναυλία της Lady Gaga τον άνδρα που είχε ορμήσει πάνω στην Αριάνα Γκράντε

Tabloid Χτες
Το περιστατικό με την Αριάνα Γκράντε είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα

H Μελίνα Ασλανίδου εγκλωβισμένη στα αγροτικά μπλόκα στο Βόλο ‑ Η πρώτη της αντίδραση

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια βρισκόταν στη Σκιάθο για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πάμελα Αντερσον: Aποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τον Λίαμ Νίσον

Tabloid Χτες
Η Πάμελα Αντερσον μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη «ρομαντική της σχέση» με τον Λίαμ Νίσον, ενώ αποκάλυψε το νέο της look

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

TV Buzz Χτες
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κολικό νεφρού

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Tabloid Χτες
Στη συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κυψέλη» αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στη νέα της συνέντευξη

Ιουλία Καλλιμάνη για το επεισόδιο στα μπουζούκια: «Στενοχωρήθηκα… Πήγα και εξομολογήθηκα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το επεισόδιο με τον θαμώνα την επηρέασε βαθιά, περισσότερο ίσως απ’ όσο περίμενε

Τούνη: Απαντάει στον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

Tabloid Χτες
Χείμαρρος κατά του πατέρα του παιδιού της μετά την συνέντευξή του στην Super Κατερίνα

Kylie Jenner και Timothée Chalamet έγιναν memes: To X γελάει με την εμφάνισή τους

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι επέλεξε ένα matchy matchy total orange look

Αννα Βίσση: Τα fake news ότι σταματάει τις εμφανίσεις και η διάψευση

Tabloid Χτες
Κανονικά θα εμφανιστεί και την επόμενη σεζόν στο Hotel Ermou η ερμηνεύτρια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το άμεσο περιβάλλον της

Μπόρις Τζόνσον: Φόρεσε φτερά και ντύθηκε ξωτικό στα γενέθλια της κόρης του

Tabloid Χτες
Η επική εμφάνιση του Μπόρις Τζόνσον με φτερά, ντυμένος ξωτικό για το θεματικό πάρτι της 4χρονης κόρης του που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.