E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!»

Δημοσίευση 9/2/2023 | 14:29

«Πόλεμο» με Λιάγκα και Παπανώτα άνοιξε η Μαρία Σολωμού: Nέες δηλώσεις

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλεος!», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχλησή της για τα σχόλια που έχουν κάνει για την ίδια οι Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Παπανώτας, με αφορμή διάφορες δηλώσεις της στα podcasts της.

«Εγώ κάνω podcast εδώ και δύο χρόνια. Μου στέλνουν οι άνθρωποι γράμματα με προβλήματα, τα οποία πλέον είναι μόνο ερωτικά. Αποφασίσαμε ότι το twist της υπόθεσης θα είναι ότι, κάθε φορά που μου στέλνουν κάτι, εγώ θα λέω ότι το έχω πάθει. Αυτό έχει γίνει αστείο, και εγώ όταν δίνω συμβουλές λέω και τη δική μου εμπειρία», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

«Μέσα στα podcasts έχουν ειπωθεί “τέρατα”. Ξαφνικά βγήκε ένα podcast μου που λέω για την πολυγαμία, επειδή μου είχαν στείλει ένα αντίστοιχο γράμμα. Και λέω και εγώ τη γνώμη μου για το αν συμφωνώ ή όχι. Είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρονών, έβγαινα με 3-4 άνδρες. Αυτό σόκαρε, πιστεύω επειδή το είπε μια γυναίκα», συνέχισε η ίδια.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού, στο σχετικό podcast στο οποίο αναφέρθηκε, είχε πει μεταξύ άλλων ότι «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», με τις δηλώσεις της να σχολιάζονται εκτενώς στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ.

«Η μανούρα ξεκίνησε από το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα podcast, όχι μία συνέντευξη», τόνισε η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Έλεος».

«Σχολιάστηκε λιγάκι σαν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα, και να προμόταρα την πολυγαμία. Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και να φάω το σχολιασμό, και τη λάσπη, που μια ζωή την τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια λίγο με ενοχλεί, το ίδιο και οι χαρακτηρισμοί, ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εγώ έκανα ένα podcast. Εγώ είπα ότι όλες οι γυναίκες, και όλοι οι άνθρωποι, είμαστε κάποια στιγμή της ζωής μας σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό», συνέχισε.

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Και το είπα. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ αμάξης. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω και κάτι να πω ή να εξηγήσω. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε αρεστοί σε όλους, θεμιτό και αυτό. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω πολύ έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανε κάτι παραβατικό», τόνισε ακόμα η Μαρία Σολωμού.

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: Ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο στη ζωή σου

Η απάντηση από το Δημήτρη Παπανώτα δεν άργησε να έρθει, με σχετικό σχόλιο που έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε πως «Τι επιμονή είναι αυτή καλέ. Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα. Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fouerte να τα πιούμε; Εν τω μεταξύ αυτό το μαλλί κάτι τής προκαλεί γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;».

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στη Μαρία Σολωμού ήταν έντονη, επειδή και η ίδια η ηθοποιός υπονόησε ότι είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται να λύσει τα θέματά του σε ψυχολόγο.

«Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως “όχι, δεν την σιχαίνομαι”. Τόσο απλά», εξήγησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως, αν θυμάστε, και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου. Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως να χρειάζεσαι βοήθεια, χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της