E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μουτσινάς: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει»

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία ενός παιδιού.

Δημοσίευση 3/2/2023 | 17:26

Νίκος Μουτσινάς: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει»

Ο Νίκος Μουτσινάς, καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»