E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρελάθηκε και πήρε εκδίκηση όταν γείτονας του πήρε τη θέση πάρκινγκ που φτυάριζε 45 λεπτά από το χιόνι

Παραδέχτηκε ότι η απογοήτευσή του οδήγησε σε μικροπρεπή εκδίκηση για να διασφαλίσει ότι ο γείτονας δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος

Δημοσίευση 3/2/2023 | 14:56

Τρελάθηκε και πήρε εκδίκηση όταν γείτονας του πήρε τη θέση πάρκινγκ που φτυάριζε 45 λεπτά από το χιόνι

Ένας οδηγός στη Βρετανία «τρελάθηκε» από τα νεύρα του όταν ο γείτονάς του έκλεψε εγωιστικά τη θέση στάθμευσής μόλις την είχε καθαρίσει από το χιόνι. Ο ανώνυμος άνδρας παραδέχτηκε ότι πέρασε 45 λεπτά στο «παγωμένο κρύο» για να καθαρίσει το μονοπάτι προς το όχημά του - μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ο γείτονάς του είχε πάρει τη θέση κατά την επιστροφή του.

Πηγαίνοντας στο δημοφιλές φόρουμ Reddit, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η απογοήτευσή του οδήγησε σε μικροπρεπή εκδίκηση για να διασφαλίσει ότι ο γείτονας δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Στην ανάρτησή του, εξήγησε: «Ήταν μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Οκτώ ίντσες χιόνι είχαν πέσει το προηγούμενο βράδυ και το κρύο του ανέμου έκανε τρομερή αίσθηση».

«Το αυτοκίνητό μου είχε χαλάσει εκείνη τη νύχτα, οπότε αναγκαστήκαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Πέρασα 45 λεπτά στο παγωμένο κρύο φτυαρίζοντας το αυτοκίνητο για να μπορέσουμε να πάμε στο κατάστημα. Είχαμε φύγει για μια ώρα και όταν επιστρέψαμε, ο γείτονάς μας είχε καταλάβει το σημείο που είχα φτυαρίσει εγώ» συνέχισε.

«Το συγκρότημα διαμερισμάτων μας δεν έχει καθορισμένο χώρο στάθμευσης, αλλά το χειμώνα, είναι κατανοητό ότι αν φτυαρίσεις μια θέση, είναι δική σου. Έτσι, όταν είδα το αυτοκίνητό του στη θέση που μόλις είχα φτυαρίσει, ήμουν αρκετά νευριασμένος .Πήγα μέσα και γέμισα δύο κανάτες με νερό. Βγήκα έξω και τα έριξα στο παρμπρίζ του. Ξέπλυμα και επανάληψη. Πρέπει να έριξα περίπου δέκα κουβάδες νερό στο αυτοκίνητό του. Επειδή έκανε πολύ κρύο, είχε ήδη παγώσει όταν έριξα το τελευταίο γαλόνι. Έμεινε έτσι όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, τον είδα να προσπαθεί αβοήθητος να ξύσει όλα αυτά τα στρώματα πάγου από το παρμπρίζ του. «Μην μου παίρνεις τη γ@μ!@μ$νη τη θέση στάθμευσής μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γεννήθηκα σε αίρεση»: Η συγκλονιστική ζωή της Rose McGowan μοιάζει με σενάριο ταινίας – αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

Celebrity Stories 13.05.2025
Από απομονωμένη παιδική ηλικία μέσα σε θρησκευτική κοινότητα, μέχρι το λαμπερό (και σκοτεινό) Χόλιγουντ, η Rose McGowan δεν έζησε απλώς μια ζωή… έζησε δέκα. Και δεν σιώπησε ποτέ

«Έραβε νυφικό κι εκείνος της έστειλε προσκλητήριο με την άλλη» – Η θυελλώδης σχέση του Κώστα Βουτσά με πασίγνωστη ηθοποιό

Celebrity Stories 13.05.2025
Ένας έρωτας σαν ταινία... αλλά με τέλος που ούτε η Φίνος Φιλμ δεν θα τολμούσε να γράψει

Κάννες 2025: Απαγορεύεται το yυμνό στο κόκκινο χαλί ‑ Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τα «naκed dresses»

Tabloid Χτες
Αλλαγή πλεύσης στο Φεστιβάλ Καννών, που βάζει φρένο στην τάση της υπερέκθεσης, απαγορεύοντας τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid Χτες
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision Χτες
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid Χτες
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid Χτες
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid Χτες
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη