E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι 8 πιο αηδιαστικές προκλήσεις του TikTok

Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2022 | 00:13

Οι 8 πιο αηδιαστικές προκλήσεις του TikTok

Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 6 χρόνια λειτουργίας του. Το TikTok εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 ως μια πλατφόρμα που οι χρήστες μοιράζονταν σύντομα βίντεο, τις περισσότερες φορές χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Βέβαια, πλέον είναι εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας μπει για τα καλά στο κύριο κάδρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από χιουμοριστικά βιντεάκια προέκυψαν και μερικά challenge που έγιναν viral, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις ήταν αηδιαστικά.

Αν έχεις ψάξει λίγο το TikTok τότε θα έχεις σίγουρα πετύχει κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να ρισκάρει όνομα και σωματική ακεραιότητα, ώστε να ανταπεξέλθει σε μια πρόκληση και αποκτήσει όσο περισσότερους followers γίνεται.

Ο αλγόριθμός που χρησιμοποιεί η εφαρμογή δεν κάνει εύκολη τον τερματισμό αυτών των βίντεο αλλά και τη μετάδοσή τους στο διαδίκτυο. Οι παρακάτω 8 προκλήσεις είναι αηδιαστικές, γελοίες και σε κάποιες περιπτώσεις άκρως επικίνδυνες.

Το λιμάρισμα των δοντιών

Μόνο που το σκέφτεσαι ανατριχιάζεις. Να πάρεις δηλαδή λίμα για τα νύχια και να λιμάρεις τα δόντια σου. No way…

Για εκείνους που ξέρουν την πρόκληση, χρήστες προσπαθούσαν να διορθώσουν τα άνισα δόντια τους με μια λίμα νυχιών. Κάτι που θα έκανε ένας αισθητικός οδοντίατρος, αφαιρώντας τον σμάλτο.

Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο και η οδοντιατρική κοινότητα αντέδρασε σθεναρά.

Βρικόλακας

Ας μείνουμε λίγο στα δόντια. Το περασμένο Halloween, πολύ χρήστες κόλλησαν στα δόντια τους, δόντια βρικόλακα. Τα βίντεο συγκέντρωσαν πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές έχοντας σαν hashtag το #VampireFangs. Τι έδειχναν τα βίντεο; Ανθρώπους να προσπαθούν να ξεκολλήσουν τα πρόσθετα δόντια, αφού πρώτα είχαν χρησιμοποιήσει έξτρα δυνατή κόλλα.

@muawk

♬ original sound - 𝗠𝗨𝗔𝗪𝗞

Το καλαμπόκι πάνω στο τρυπάνι

Άλλη μια τρομερή ιδέα. Γιατί έβαζαν το καλαμπόκι και άνοιγαν το τρυπάνι; Μα για να το φάνε πιο γρήγορα, δεν το καταλάβατε; Μια πρόκληση που πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν τη δοκίμασε ο Jason Derulo και έχασε 2 δόντια…

@jasonderulo

Don’t try this 😭😭😭

♬ original sound - Jason Derulo


Δημητριακά στο ανοιχτό στόμα

Μια άκρως επικίνδυνη πρόκληση από την αρχή ως το τέλος, αφού κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να πνιγεί. Ένα άτομο ξαπλώνει και ένα άλλο του ρίχνει στο ανοιχτό στόμα γάλα και δημητριακά.

Το TikTok παρέχει μια εκτενή λίστα με «κατευθυντήριες γραμμές κοινότητας» που δηλώνουν ότι η εταιρεία δεν επιτρέπει «περιεχόμενο που είναι υπερβολικά φρικτό ή σοκαριστικό, ειδικά που προωθεί ή εξυμνεί τη βία ή τον πόνο». Περιγράφει επίσης «επικίνδυνες δραστηριότητες ή άλλη επικίνδυνη συμπεριφορά» που δεν επιτρέπονται, συμπεριλαμβανομένης δραστηριότητας που «ενθαρρύνει, προωθεί ή εξυμνεί μια τέτοια συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένων ερασιτεχνικών ακροβατικών ή επικίνδυνων προκλήσεων».

@joshgancas @xvibeats #pov you have no bowls at your house so you use your friend as one😱😱😂! That laugh at the end 🥴#tiktok ♬ No Idea - Don Toliver

Κατεψυγμένο μέλι

Ίσως η πιο πρόσφατη από όλες αυτές τις προκλήσεις. Το #FrozenHoneyChallenge, συγκέντρωσε 90 εκατομμύρια προβολές. Ωστόσο όσοι το έκαναν είχαν μια παρενέργεια: τη διάρροια.

Όσο γινόταν viral, η πρόκληση συγκέντρωσε 673 εκατομμύρια προβολές κάποια στιγμή. Το challenge είναι να γεμίσεις ένα μπουκάλι με μέλι, να το καταψύξεις και μετά να το καταναλώσεις. Οι επισκέψεις στο μπάνιο, όπως εξομολογήθηκαν αρκετοί χρήστες, ήταν άμεσες και επίπονες.

@averycyrus

Brb gotta go get my stomach pumped 🤪

♬ original sound - Avery

Covid Challenge

Πρόκειται για μια σεσημασμένη TikToker, την Ava Louise, την οποία ο Dr. Phil συχνά μνημονεύςι (κάτι που δεν είναι κοπλιμέντο). Τον περασμένο Μάρτιο ξεσήκωσε αντιδράσεις για ένα άκρως αηδιαστικό και επικίνδυνο βίντεο, όταν έγλειψε την τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Η ίδια βέβαια πέτυχε τον σκοπό της, αφού η αναγνωρισιμότητα έφτασε στα ύψη.

Ουρήστε το παντελόνι

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης σε live μετάδοση βαριόταν να πάει μέχρι την τουαλέτα και ούρησε στο παντελόνι του. Πολλοί χρήστες όμως, δεν το είδαν ως παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά προς μίμηση. Το #peeyourpantschallenge συγκέντρωσε γρήγορα 3,9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, αλλά όπως πάντα και αντιδράσεις.

@benbrown23 #peeyourpantschallenge ♬ original sound - Liam

Αποτρίχωση προσώπου με κερί

Την αφήσαμε τελευταία γιατί είναι η μακράν πιο επίπονη, αηδιαστική και γελοία πρόκληση απ’ όλες, κατά την ταπεινή μας άποψη. Η πλήρης αποτρίχωση του προσώπου έγινε viral, το ίδιο και ο πόνος που προκαλούσε.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κομμωτήριο στην Ολλανδία και περιλαμβάνει το τύλιγμα του προσώπου ενός εθελοντή, με πράσινο κερί αποτρίχωσης. Όταν αυτό ολοκληρωθεί το αφαιρούν από το πρόσωπο. Οι ειδικοί μιλούν για μια τραυματική εμπειρία για το δέρμα «ειδικά για ευαίσθητες περιοχές όπως αυτές που βρίσκονται γύρω από τα μάτια».

@kapsalonfreedomboxmeer #Voorjou #fooryou #viral #viral #viral #viralvideos #voorjoupagina @boef ♬ origineel geluid - Kapsalonfreedom
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε