E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα στο Mega αγκαλιά με τη Μαρία Ηλιάκη

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της πρώτης της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/9/2021 | 18:42

Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα στο Mega αγκαλιά με τη Μαρία Ηλιάκη

Πρεμιέρα στο Mega έκανε το Σάββατο (25/9) η Κατερίνα Καραβάτου με τη νέα της εκπομπή «Τι λες τώρα!» και στόχο να απογειώσει τη διάθεσή μας, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει δίπλα της την Μαρία Ηλιάκη κι αυτό ορίζει την πιο γλυκιά τηλεοπτική επανασύνδεση της σεζόν με τις δύο παρουσιάστριες να συναντώνται στο πλατό μετά από χρόνια. Μαζί τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος.

«Ξεκινήσαμε! Τι λες τώρα; Παιδιά, είμαστε εδώ, το καταλαβαίνετε; Καλώς ορίσατε σε αυτή τη μεσημεριανή παρέα εδώ, σαββατοκύριακο, στο Mega το καλό. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά 2.5 μήνες περίπου. Εμένα μου φάνηκαν 2.5 χρόνια, αλλά σκέφτηκα το εξής. Άμα αρχίσω να λέω, δεν θα είναι πρεμιέρα, μετά δεν θα είναι καν εκπομπή, θα είναι κάτι άλλο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πολλή χαρά, θα κρατήσουμε τα καλά των ημερών, εμείς θα το πάμε έτσι σε αυτή την εκπομπή, μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Και χαίρομαι που όλα αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί όταν μοιράζεσαι μια χαρά είναι διπλή, οπότε επειδή αισθάνομαι ότι με έχετε στηρίξει τόσο πολύ, σας ευχαριστώ θερμά», είπε επίσης η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Για τη Μαρία Ηλιάκη, που συνεργάζονται ξανά μετά από πολλά χρόνια, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Την… εκβίασα με κάποιους τρόπους συναισθηματικούς. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαστε μαζί. Σκεφτόμουν πώς θα είναι όταν θα τη δω στον αέρα μετά από τόσα χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο