E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Δημοσίευση 5/7/2025 | 12:19

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έπειτα από 34 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στον ΑΝΤ1 σχολίασε ο Νίκος Μάνεσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης «χθες ήταν μια ιστορική ημέρα για την ελληνική τηλεόραση. Ο άνθρωπος που ανακάλυψε για τα κανάλια, αρχές δεκαετίας ’90, την πρωινή ζώνη και μεγαλούργησε ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Στον Γιώργο δεν άξιζε αυτό το τέλος. Πολλά γνωρίζουμε, πολλά ξέρουμε. Έχετε διαπιστώσει ότι εμένα δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Βασικότερος λόγος είναι ότι και αισθάνομαι άσχημα, λειτουργικά γιατί με τον Γιώργο θα συναντηθούμε στην Πεντέλη, θα φάμε ένα μεζέ, θα πιούμε έναν καφέ.

Πολλές φορές παρασύρομαι και λέω πράγματα που δεν πρέπει να ειπωθούν, διότι - κατά την άποψή μου - τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Να υποκλιθούμε στον πρύτανη που δημιούργησε την πρωινή ζώνη, που εκπαιδευτήκαμε όλοι μας και μετά ο καθένας έκανε τα δικά του. Τώρα όλη η ελληνική τηλεόραση στηρίζεται στο πώς στάθηκε και περπάτησε ο Γιώργος Παπαδάκης, όλες οι ζώνες».

«Είναι τέλος εποχής, παλικάρι ο Γιώργος. Μπράβο, άντεξες 34 χρόνια. Ευχαριστούμε όλοι, λίγο ή πολύ που κάναμε πράγματα μαζί. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι κατά την άποψή μου. Νιώθω την ανάγκη να πω το εξής, δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Ο Γιώργος ξαφνικά από ένα βράδυ έως το πρωί κατέρρευσε στα νούμερα, πιστεύω ότι αν τα νούμερα ήταν καλά είχε δρόμο ακόμα.

Αυτό που νιώθω ανάγκη να πω, επειδή ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και επειδή είμαστε οι πρώτοι που ανοίξαμε τη συζήτηση και μας χλεύασαν και μετά μας χειροκρότησαν, εύχομαι όσο είμαι στην επαγγελματική ζωή να βρεθεί ένα αφεντικό και να πει “βγαίνω μπροστά και καθαρίζω την ιστορία των τηλεθεάσεων”. Εύχομαι να βρεθεί ένας, είναι εν γνώσει όλων το πρόβλημα, αυτό το οποίο τελειώνει καριέρες, αυτή η μάστιγα και οδηγεί την τηλεόραση σε περίεργους ατραπούς γιατί όλοι βγάζουμε σκαλέτα ανάλογα με τα νούμερα τηλεθέασης» τόνισε στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μύκονο η Ιωάννα Τούνη – Το μαγιό που «αναστάτωσε» την παραλία!

Tabloid 09.07.2025
Όταν η Τούνη πάει παραλία, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα!

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Tabloid 09.07.2025
Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Tabloid 09.07.2025
Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

TV Buzz 09.07.2025
Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Παρουσιάστρια του ΒΒC μιμήθηκε τους ήχους παγωνιού κατά τη διάρκεια ειδήσεων

Παράξενα 09.07.2025
Η παρουσιάστρια σήκωσε τα χέρια της και έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο, προκαλώντας γέλια στο πλατό αλλά και σε πολλούς τηλεθεατές

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 09.07.2025
Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Celebrity Stories 09.07.2025
Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ

Τετράποδος ήρωας: Μικρόσωμος σκύλος σώζει ορειβάτη παγιδευμένο σε παγετώνα των Αλπεων

Social Χτες
Είχε πέσει σε μια παγωμένη ρωγμή παγετώνα στις Ελβετικές Αλπεις