E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζούλιαν ΜακΜάχον ‑ Η τηλεοπτική του σύντροφος στο Nip/Tuck τον αποχαιρετά

«Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια»

Δημοσίευση 5/7/2025 | 11:16

Τζούλιαν ΜακΜάχον ‑ Η τηλεοπτική του σύντροφος στο Nip/Tuck τον αποχαιρετά

Το δικό της «αντίο» είπε η Κέλι Κάρλσον, η τηλεοπτική σύντροφος του Τζούλιαν ΜακΜάχον στη σειρά «Nip/Tuck», μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού σε ηλικία 56 ετών.

Ο ΜακΜάχον έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουλίου στο σπίτι του στη Φλόριντα, τρεις εβδομάδες πριν τα 57α γενέθλιά του, όπως επιβεβαίωσε και η σύζυγός του στο Deadline. Η Κέλι Κάρλσον υποδύθηκε την Κίμπερ Χένρι στο «Nip/Tuck» από το 2003 έως το 2010, ενώ ο Τζούλιαν ΜακΜάχον ερμήνευε τον σύντροφό της, Κρίστιαν Τρόι.

Η 49χρονη ηθοποιός που έπαιζε στο πλευρό του στο «Nip/Tuck» ανάρτησε την Παρασκευή 4 Ιουλίου ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας το σοκ και τη βαθιά της λύπη για τον χαμό του πρώην συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο. «Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Τζούλιαν ΜακΜάχον και έλαβα πολλά γλυκά μηνύματα στο Instagram. Προσπαθούσα να το διασταυρώσω, γιατί ξέρετε, ο κόσμος μπορεί να λέει πολλά... Αλλά φαίνεται ότι είναι αλήθεια και Θεέ μου, είμαι εντελώς σοκαρισμένη και λυπημένη», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Παρακάτω πρόσθεσε: «Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος εδώ και καιρό. Η καρδιά μου είναι κοντά στη σύζυγό του Κέλι, στην κόρη του, στην πρώην σύζυγό του Μπρουκ Μπερνς, με την οποία ήταν ακόμα κοντά και μεγάλωναν μαζί την κόρη τους, αλλά και στην αδελφή του…». «Είναι δύσκολο να το επεξεργαστώ γιατί έπαιζε τον κατά διαστήματα σύζυγό μου στη σειρά για αρκετά χρόνια, ήταν καλός φίλος και συνεργάτης στην υποκριτική», συνέχισε η ηθοποιός. «Τζουλς, σε ευχαριστώ για τα επτά υπέροχα χρόνια στο "Nip/Tuck". Περάσαμε τόσο όμορφα».

Σημείωσε επίσης ότι καταλαβαίνει την αναστάτωση που νιώθουν οι θαυμαστές του και βρήκε παρηγοριά στο γεγονός ότι ο ΜακΜάχον είχε μια γεμάτη ζωή. «Ελπίζω να είχε ένα ήρεμο ταξίδι. Του εύχομαι ένα ειρηνικό ταξίδι και ξέρω ότι είχε μια πλήρη, όμορφη ζωή, κι αυτό είναι κάτι καλό», τόνισε. Κλείνοντας το βίντεο, η ηθοποιός είπε: «Εντάξει, Τζουλς, θα τα ξαναπούμε στην άλλη πλευρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι απέγινε η Κέλλυ από το Beverly Hills; Τι κάνει σήμερα η Jennie Garth

Celebrity Stories 13.07.2025
Η ζωή της Jennie Garth δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η Κάιλι Τζένερ κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά

Tabloid Χτες
Ο φακός απαθανάτισε την τηλεπερσόνα σε εστιατόριο στο Φισκάρδο

Αθηνά Οικονομάκου: Ανεβάζει τον υδράργυρο στις Μαλδίβες με μπικίνι και πόζες σε εξωτικές παραλίες

Social Χτες
Εντυπωσιακή η Αθηνά Οικονομάκου στις Μαλδίβες, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μπρούνο Τσερέλα

Αποκαλυπτική η Τζέσικα Σίμπσον στο πάρτι για τα 45α γενέθλιά της: Πόζαρε με διάφανο φόρεμα και μαύρο εσώρουχο

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα με την ενδυματολογική της επιλογή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν στο μαιευτήριο με τον γιο τους

Social Χτες
Η πατρότητα σου πάει πολύ, έγραψε η αθλητικογράφος για τον σύζυγό της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Εύη Βατίδου κατά Αλέξη Κούγια: «Δούλευα και σεζόν για να πηγαίνει με τις γκόμενες στα μπουζούκια»

Tabloid Προχτές
«Η αυτονόητη διατροφή των 2200 που πήρα για όλα, plus σχολεία που δεν πλήρωσε...», ξέσπασε η Εύη Βατίδου

Wimbledon: Ο Ντι Κάπριο είδε την πρόκριση του Αλκαράθ στον τελικό ‑ Βίντεο

Tabloid Προχτές
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, εμφανίστηκε στις κερκίδες του κεντρικού court και παρακολούθησε τον ημιτελικό του Αλκαράθ με τον Φριτζ

Μουγκοπέτρος: «Έβγαλα τα καρφιά από τον αντίχειρα!» – Η φωτογραφία με το χέρι του 3 μήνες μετά τον ακρωτηριασμό

Celebrity Stories Προχτές
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «προκάλεσε» on air την Κατερίνα Καραβάτου: «Έλα να τις παίξουμε»

Celebrity Stories Προχτές
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «προκάλεσε» on air την Κατερίνα Καραβάτου: «Έλα να τις παίξουμε»