E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφανίστηκε σε πεζοπορία και εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου για τον εντοπισμό του

«Εκείνος πέρασε πολύ ωραία, εμείς ζήσαμε έναν εφιάλτη»

Δημοσίευση 16/9/2020 | 09:45

Εξαφανίστηκε σε πεζοπορία και εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου για τον εντοπισμό του

Η οικογένεια ενός 80χρονου Άγγλου που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας γιόρτασε τώρα την ασφαλή επιστροφή του αφού ο ίδιος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Tύπου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το CNN, στις αρχές δηλώθηκε η εξαφάνιση του Χάρι Χάρβεϊ στις 6 Σεπτεμβρίου, αφού είχε χωρίσει από την ομάδα με την οποία έκανε πεζοπορία κατά τη διάρκεια χαλαζόπτωσης στο Yorkshire Dales, στα βορειοανατολικά της Αγγλίας.

Η αστυνομία, η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) και τα μέλη της ομάδας ορεινής διάσωσης πέρασαν τέσσερις μέρες αναζητώντας τον 80χρονο, ο οποίος είναι έμπειρος πεζοπόρος. Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για να ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου στην εύρεση του, ένας φωτογράφος άγριας φύσης εντόπισε τον Χάρβεϊ και επικοινώνησε με τους διασώστες.

Μέχρι να μαζέψω τον εξοπλισμό μου σκοτείνιασε, είπε στη συνέντευξη Tύπου, που μεταδόθηκε από το The Tan Hill Inn στο εθνικό πάρκο μέσω Facebook Live. Ο Χάρβεϊ είπε ότι αποφάσισε να περάσει στο «σχέδιο Β» βρίσκοντας κάπου ασφαλές μέρος για να στήσει τη σκηνή του. «Είχα τρεις πολύ καλές άγριες νύχτες σε σκηνή, ήμουν μόνος μου είχα όμως όλα όσα χρειαζόμουν», είπε. «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω πολύ όρεξη ... και όταν πεινάω πρέπει να φάω κάτι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα» ανέφερε ο Χάρβεϊ.

Οι συγγενείς του Χάρι Χάρβεϊ ήταν λιγότερο ενθουσιασμένοι για την εμπειρία του. Η νύφη του είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Εκείνος πέρασε πολύ ωραία, εμείς ζήσαμε έναν εφιάλτη».

Πάνω από 100 μέλη της ομάδας ορεινής διάσωσης συμμετείχαν στην αναζήτησή του, μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο