E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM 2: «Κάνω μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση παίκτριας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Δημοσίευση 16/10/2019 | 11:23

GNTM 2: «Κάνω μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες»

Την Ελένη Ασημάκη υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Το όμορφο κορίτσι του GNTM που ενώ την είχαν χρίσει ως το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες.

«Είναι μια ανωμαλία στο αίμα, στην ουσία τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού και όταν περνάνε από τις αρτηρίες, επειδή έχουν αυτό το σχήμα, βουλώνουν με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο. Κι έτσι δημιουργείται η κρίση της δρεπανοκυτταρικής που είναι επώδυνες κρίσεις, σε διάφορα μέρη του σώματος.

Για να το ξεπεράσεις αυτό χρειάζεται να μπεις στο νοσοκομείο, ενδοφλέβια παυσίπονα, ορούς και μεταγγίσεις. Επειδή σε μικρή ηλικία πάθαινα συχνά κρίσεις, με τους γιατρούς αποφασίσαμε να μπω σε μεταγγίσεις κάθε 14 μέρες. Το κάνω αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια. Η πρώτη μετάγγιση ήταν επώδυνη, πονούσα όταν περνούσε το αίμα, τώρα το έχω συνηθίσει.

Ήθελα η αρχή της καριέρας μου ως μοντέλο να είναι στο GNTM. Τα αδέλφια μου με ενθάρρυναν όταν τους είπα ότι δήλωσα συμμετοχή. Είχα αγχωθεί πάρα πολύ στην οντισιόν. Κατάλαβα ότι θα φύγω γιατί κανένας γιατρός δεν έδινε την άδεια για να συνεχίσω. Έκλαψα γιατί ένιωσα ότι οι κόποι μου δεν ανταμείφθηκαν», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ασημάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz 01.12.2025
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid 01.12.2025
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα