E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλλαξαν φύλο, ερωτεύτηκαν και τώρα θέλουν οικογένεια

Ένας διεμφυλικός άντρας και μια διεμφυλική γυναίκα ονειρεύονται παιδιά

Δημοσίευση 7/1/2019 | 14:20

Αλλαξαν φύλο, ερωτεύτηκαν και τώρα θέλουν οικογένεια

Παντρεύτηκαν στις αρχές του 2018, τώρα όμως είναι η πρώτη φορά που μένουν μαζί οι Jake και Hannah Graf, καθώς η Hannah ήταν στρατιωτικός και μετακόμιζε συνεχώς.

Τώρα όμως εγκατέλειψε τη στρατιωτική καριέρα και μπορεί έτσι να ζει μόνιμα στο πλευρό του ανθρώπου που επέλεξε.

Το ζευγάρι από το Λονδίνο γνωρίστηκε μέσα στα κοινωνικά μέσα, σε μια διεμφυλική ηλεκτρονική κοινότητα. Ο Jake, σκηνοθέτης και ηθοποιός, άλλαξε φύλο εδώ και 10 χρόνια, ενώ η Hannah, που μπήκε σε στρατιωτική σχολή ως άντρας και έφτασε στον βαθμό του λοχαγού, άρχισε τις διαδικασίες για την αλλαγή του φύλου της πριν από 5 χρόνια.

«Έχουμε έναν δεσμό που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν θα καταλάβει πότε πόσο πραγματικά ισχυρός είναι», λέει ο Jake αναφερόμενος στη διεμφυλική ταυτότητα, «το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο διεμφυλικοί κάνει αυτές τις δύσκολες στιγμές πολύ πιο εύκολες».

Τώρα λαχταρούν ένα δικό τους παιδί, κι έτσι θα αναζητήσουν παρένθετη μητέρα, έχοντας κάνει τις πρώτες επαφές: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε δική μας οικογένεια. Κι αν το σύστημα της παρένθετης μητέρας δεν δουλέψει για μας για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της υιοθεσίας».

«Το θέμα με τους διεμφυλικούς ανθρώπους είναι ότι είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Θέλουμε τα ίδια πράγματα όπως και όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο σε αυτό. Είμαστε απλώς ένας άντρας και μια γυναίκα ερωτευμένοι, που παντρεύτηκαν, ζούνε μαζί και θέλουν μια οικογένεια στο μέλλον. Αυτό είναι όλο», λέει η Hannah.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ανακαίνιση έφερε στο φως μια παλιά φωτογραφία: «Aυτή είναι η μαμά μου!»

Stories 04.03.2026
Η σύμπτωση που προκάλεσε έντονη συγκίνηση

Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση ενδεχόμενου πολέμου στην Ελλάδα – Οδηγός ψυχραιμίας και προετοιμασίας από το ChatGPT

Νέα Εποχή 04.03.2026
Πρακτικά βήματα προστασίας, ενημέρωσης και οργάνωσης για εσένα και την οικογένειά σου σε συνθήκες εθνικής κρίσης

Proxy Wars στη Μέση Ανατολή: Όταν οι «μικροί» πολεμούν για τους «μεγάλους» – Ποιος πληρώνει το τίμημα;

Stories 04.03.2026
Η Στρατηγική της «Αποστάσεως»: Γιατί προτιμάται ο Proxy War;

Γιατί θα αποφυλακιστεί νωρίτερα ο Diddy

Πρόσωπα 04.03.2026
Ποιος είναι ο λόγος για την πρόωρη αποφυλάκιση;

Σιρίν Εμπαντί: Η γυναίκα που νίκησε τον φόβο και πλήρωσε το τίμημα της ελευθερίας

Πρόσωπα Χτες
Από την πρώτη γυναίκα δικαστή του Ιράν σε εξόριστη σύμβολο ανθρωπίνων δικαιωμάτων – το Νόμπελ Ειρήνης που την προστάτευσε και ταυτόχρονα την εξέθεσε

Σε ποιες χώρες θα ήσουν πιο ασφαλείς, αν ξεσπούσε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Νέα Εποχή Χτες
Οι πιο «ασφαλείς» χώρες στον κόσμο σύμφωνα με διεθνείς δείκτες ειρήνης και γεωπολιτικούς παράγοντες