E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του αγαπημένου της

Είναι full in love και δεν το κρύβει πια

Δημοσίευση 26/11/2018 | 09:34

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του αγαπημένου της

Είναι full in love και δεν το κρύβει πια. Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία πώς η Βάσω Λασκαράκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου, με τον οποίο είναι αχώριστη. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι ζευγάρι αρκετούς μήνες και η σχέση τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες. Προτιμούν να βγαίνουν σε μέρη που δεν υπάρχουν φωτογράφοι, αλλά και να περνούν όμορφες στιγμές στο σπίτι, μαζί με αγαπημένους φίλους τους. Βέβαια, δεν κρύβονται κιόλας, αφού οι αναρτήσεις που κάνουν κατά καιρούς στα social media μαρτυρούν πώς βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Μια τέτοια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, το πρωί της Κυριακής, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που την είχε βγάλει ο καλός της σε πρόσφατα ταξίδι τους. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Βάσω ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας ένα ζεστό φούτερ και απολαμβάνει τη θέα από ένα παράθυρο έχοντας ανά χείρας τον καφέ της.

«Αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά, με τα likes να πέφτουν… βροχή.

Δες την ανάρτησή της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social Χτες
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social Χτες
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.