Universe People: Η αίρεση που πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων
Ο αρχηγός τους υποστηρίζει ότι επικοινωνεί μέσω τηλεπάθειας
Δημοσίευση 1/3/2017 | 00:08

Ο Ivo Benda, είναι ο ιδρυτής του θρησκευτικού κινήματος οι «Συμπαντικοί Άνθρωποι», που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, που μάλιστα επικοινωνούν μέσω του αρχηγού τους με τη Γη.
Σύμφωνα με τον Ivo Benda, οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν την τηλεπάθεια για να επικοινωνήσουν, και μόνο αυτός είναι ο εκλεκτός και αγγελιοφόρος τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εξωγήινοι επικοινωνούν με τη Γη, είναι πίσω από όλες τις μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις, καθώς ο πολιτισμός τους είναι πολύ ανεπτυγμένος σε σχέση με εμάς.
Δεν έχουν πρόθεση να καταλάβουν τη Γη, και θα επέμβουν μόνο όταν το ζητήσουν οι ίδιοι οι γήινοι. Μάλιστα κινούνται σε τροχιά γύρω από τη Γη και θα ανταμείψουν τους ενάρετους πιστούς, διακτινίζοντας του σε άλλη διάσταση, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αφθονία.
Οι περισσότεροι πιστοί αυτής της αίρεσης βρίσκονται στη Τσεχία.
Νέα έρευνα σοκ: Δε θα πιστεύεις ποια χώρα έχει το υψηλότερο IQ!
Το νέφος αλκοόλης στο φεγγάρι που μπορεί να φτιάξει 400 τρισ. ποτήρια μπύρας
Πόσα μηνύματα δέχεται καθημερινά το ChatGpt και τι ρωτούν περισσότερο οι χρήστες;
Η φράση που πάγωσε το αίμα του ψυχιάτρου: Τι είπε ο μακελάρης της Αυστραλίας μετά τους 35 φόνους
5.000 ευρώ μισθός, αλλά χωρίς αύριο: Το επάγγελμα που «σβήνει» από την Ευρώπη
10 φωτογραφίες που κυριολεκτικά «έγραψαν ιστορία»
Οι «ζωολογικοί» κήποι με ανθρώπους που υπήρχαν κάποτε στην Ευρώπη...
Explainer: Τι είναι ο «φόρος Taylor Swift» και γιατί συζητιέται τόσο;
Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε
Γυναίκες Dj σε έναν κόσμο γεμάτο άντρες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πρόσωπα Χτες