E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτογραφίες ‑ σοκ από το δωμάτιο του Michael Jackson

Ναρκωτικά, ένα ματωμένο πουκάμισο και ένας «βωμός» μωρών

Δημοσίευση 28/11/2016 | 09:31

Φωτογραφίες ‑ σοκ από το δωμάτιο του Michael Jackson

Στο βιβλίο τους «83 Λεπτά: Ο γιατρός, η ζημιά, και ο συγκλονιστικός θάνατος του Μάικλ Τζάκσον», οι συγγραφείς Μαρκ Λάνγκχορν και Ματ Ρίτσαρντ καταγράφουν με λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές του βασιλιά της ποπ, πριν βρεθεί νεκρός στις 25 Ιουνίου του 2009.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύει το Radar, περιγράφονται αναλυτικά, τα μπουκάλια χαπιών, οι φιάλες οξυγόνου και οι ιατρικές προμήθειες που βρίσκονταν πεταμένα σχεδόν σε κάθε γωνιά του υπνοδωματίου της έπαυλης του Χόλμπι Χιλς στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας επιστροφής του διάσημου τραγουδιστή στη μουσική επικαιρότητα, με μια μεγαλειώδη συναυλία στο Λονδίνο, πριν από το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

«Τα τραπέζια ήταν γεμάτα από ιατρικά σύνεργα και ουσίες όπως φιαλίδια ναρκωτικών, σύριγγες και δοκιμαστικούς σωλήνες. Οι καρέκλες και τα τραπέζια ήταν γεμάτα από σακούλες γάντια λατέξ, κρέμες και σακουλάκια με φυσιολογικό ορό», αναφέρεται στο βιβλίο. Επίσης στις φωτογραφίες εμφανίζονται φιάλες οξυγόνου δίπλα σε ένα ηλεκτρικό ανεμιστήρα, μπουκάλια με την επισήμανση «προποφόλη», δεκάδες χάπια και ταμπλέτες.

Παράλληλα, σε ένα κομοδίνο εμφανίζεται μια σειρά από πορτρέτα αγνώστων μωρών και η επιγραφή «γλυκό μωρό» πάνω στα συρτάρια, καθώς επίσης κι ένα ματωμένο λευκό πουκάμισο ανάμεσα σε άλλα ρούχα στο δωμάτιό του.
Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι η κρεβατοκάμαρα «μύριζε τρομερά άσχημα», καθώς ο Μάικλ Τζάκσον αρνείτο πεισματικά την πρόσβαση καθαριστριών στο δωμάτιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ράντι Φίλιπς, στέλεχος της εταιρίας που οργάνωνε τις συναυλίες του Τζάκσον, έδωσε στη δημοσιότητα αλληλογραφία ανάμεσα στον ίδιο και άλλους συνεργάτες του τραγουδιστή. Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη την ημέρα που ο Τζάκσον είχε προγραμματίσει τη συνέντευξη Τύπου για τις συναυλίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.
Ο Φίλιπς έγραφε σε συνάδελφό του ότι «ο Μάικλ Τζάκσον είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Είναι μεθυσμένος και δεν αντιδρά». Λίγο αργότερα, ο Φίλιπς μπήκε στο δωμάτιο και έστειλε άλλο μήνυμα. «Δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Πρέπει να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου!».
Τελικά, ο Τζάκσον πήγε στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και απάντησε στις ερωτήσεις τους με μικρές και μάλλον ασυνάρτητες φράσεις.
Η συνέχεια και το άδοξο τέλος του Τζάκσον απέδειξαν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι που τον περιστοίχιζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι είχε συμβεί το 1996 που οδήγησε τις ΗΠΑ να ασκήσουν τώρα ποινική δίωξη στον Κάστρο;

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η μοιραία αποστολή των «Αδελφών προς Διάσωση»

Η γυναίκα που πήδηξε από τον 86ο όροφο αλλά έσπασε μόνο τη λεκάνη της...

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η σπάνια επιβίωση και η δεύτερη ευκαιρία

Πώς τα drones των 50.000 δολαρίων αλλάζουν τον πόλεμο

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Τα φθηνά μη επανδρωμένα αεροσκάφη απέναντι σε οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων

Το χάπι από την Ινδία που σπέρνει τον τρόμο στην Αφρική

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Πώς ένα παυσίπονο μετατράπηκε σε τεράστια κρίση οπιοειδών

Boda Girls: Οι αναβάτριες που μεταφέρουν εγκύους δωρεάν εκεί που τα ασθενοφόρα δεν φτάνουν

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Οι Boda Girls της Κένυας γεφυρώνουν το πιο επικίνδυνο κενό στην υγειονομική περίθαλψη

Το παλαιότερο ρολόι «μετρά» 600 χρόνια ζωής και αν σταματήσει ... μια πόλη κινδυνεύει!

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Ένα μεσαιωνικό θαύμα που συνδυάζει επιστήμη, θρύλους και ιστορία

Οι γυναίκες που έκαναν το ασύλληπτο: όταν το τσίρκο έγινε σκηνή ελευθερίας

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Οι γυναίκες που εγκατέλειψαν τα όρια της εποχής τους για να ζήσουν με το τσίρκο

Ο λοχίας που ήρθε αντιμέτωπος με 80 στρατιώτες και τον έπιασαν τα γέλια

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η συνέχεια της ιστορίας είναι ακόμα πιο παράξενη

Ο άνδρας που κοιμάται 300 ημέρες τον χρόνο

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Του δίνουν να φάει και τον κάνουν μπάνιο στον ύπνο του