E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο αδέρφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα νοικιάζει το δωμάτιο της 40.000 δολάρια για 2 μέρες

Στο αρχοντικό της οικογένειας στο Νορθάμπτον

Δημοσίευση 27/5/2016 | 16:52

Ο αδέρφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα νοικιάζει το δωμάτιο της 40.000 δολάρια για 2 μέρες

19 χρόνια μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της αγαπημένης των Βρετανών, ο αδερφός προσπαθεί να βγάλει και αυτός το κατιτίς του από την δημοφιλία της.

Ο Κόμης Τσάρλς Σπένσερ, αποφάσισε να ανοίξει το αρχοντικό της οικογένειας στο Νορθάμπτον, όχι μόνο για απλή επίσκεψη αλλά και για full διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο αδελφός της Νταϊάνα στο αμερικανικό δίκτυο NBC News, ο ίδιος θέλησε να στηρίξει  οικονομικά την φιλανθρωπική οργάνωση «Whole Child International», που ίδρυσε το 2004 η Αμερικανίδα σύζυγός του, κόμισσα Κάρεν Σπένσερ για να φροντίσει τα ορφανά και κακοποιημένα παιδιά των αναπτυσσόμενων χωρών και γι' αυτό τον σκοπό αποφάσισε για πρώτη φορά να νοικιάσει σε όσους το επιθυμούν το αρχοντικό του.

Το Althorp estate ανήκει στην οικογένεια των Σπένσερ εδώ και 500 χρόνια και τα τελευταία 23 χρόνια έχει περάσει στον αδελφό της Νταϊάνα. Το αρχοντικό, που βρίσκεται μέσα σε τεράστια έκταση, αποτελείται από 90 δωμάτια εκ των οποίων τα 30 είναι κρεβατοκάμαρες, διαθέτει πολλές τραπεζαρίες, αίθουσα χορού χωρητικότητας 100 ατόμων και βιβλιοθήκες.

Σε νησάκι στην λίμνη του κτήματος βρίσκεται ο τάφος της αξέχαστης πριγκίπισσας, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, σε ηλικία 36 ετών. Ο αδελφός της δήλωσε στην συνέντευξή του ότι όσοι επισκέπτες επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, θα πρέπει να πληρώσουν 40.000 δολάρια τα δύο άτομα για ένα Σαββατοκύριακο ενώ η τιμή για παρέες 18 ατόμων ανέρχεται σε 250.000 δολάρια για το weekend!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς τα drones των 50.000 δολαρίων αλλάζουν τον πόλεμο

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Τα φθηνά μη επανδρωμένα αεροσκάφη απέναντι σε οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων

Το χάπι από την Ινδία που σπέρνει τον τρόμο στην Αφρική

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Πώς ένα παυσίπονο μετατράπηκε σε τεράστια κρίση οπιοειδών

Boda Girls: Οι αναβάτριες που μεταφέρουν εγκύους δωρεάν εκεί που τα ασθενοφόρα δεν φτάνουν

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Οι Boda Girls της Κένυας γεφυρώνουν το πιο επικίνδυνο κενό στην υγειονομική περίθαλψη

Το παλαιότερο ρολόι «μετρά» 600 χρόνια ζωής και αν σταματήσει ... μια πόλη κινδυνεύει!

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Ένα μεσαιωνικό θαύμα που συνδυάζει επιστήμη, θρύλους και ιστορία

Οι γυναίκες που έκαναν το ασύλληπτο: όταν το τσίρκο έγινε σκηνή ελευθερίας

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Οι γυναίκες που εγκατέλειψαν τα όρια της εποχής τους για να ζήσουν με το τσίρκο

Ο λοχίας που ήρθε αντιμέτωπος με 80 στρατιώτες και τον έπιασαν τα γέλια

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η συνέχεια της ιστορίας είναι ακόμα πιο παράξενη

Ο άνδρας που κοιμάται 300 ημέρες τον χρόνο

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Του δίνουν να φάει και τον κάνουν μπάνιο στον ύπνο του

Τι είχε συμβεί το 1996 που οδήγησε τις ΗΠΑ να ασκήσουν τώρα ποινική δίωξη στον Κάστρο;

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η μοιραία αποστολή των «Αδελφών προς Διάσωση»

Η γυναίκα που πήδηξε από τον 86ο όροφο αλλά έσπασε μόνο τη λεκάνη της...

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η σπάνια επιβίωση και η δεύτερη ευκαιρία