E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανατριχιαστική αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία του ζευγαριού

Ο 39χρονος δολοφόνος και η μελαχρινή γυναίκα

Δημοσίευση 10/11/2015 | 00:24

Η ανατριχιαστική αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία του ζευγαριού

Κοιτώντας αυτήν τη φωτογραφία, βλέπετε ένα αγαπημένο ζευγάρι, όμως η πραγματικότητα απέχει πολύ. Ο άντρας της εικόνας είναι ο κατά συρροή δολοφόνος Michael Gargiulo και οι αρχές προσπαθούν πάση θυσία να βρουν τη γυναίκα που τον αγκαλιάζει.

Ο 30χρονος είναι στη φυλακή του Λος ¶ντζελες εδώ και 7,5 χρόνια, ενώ περιμένει την έναρξη της δίκης του για τη δολοφονία 3 γυναικών (Tricia Pacaccio 18 ετών, Ashley Ellerin 23 ετών και Maria Bruno 32 ετών), καθώς και την απόπειρα φόνου μιας ακόμα γυναίκας, της Michelle Murphy. Η αστυνομία πιστεύει πως ο Gargiulo μπορεί να έχει σκοτώσει μέχρι και 10 γυναίκες.

Η δράση του ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, το Ιλινόι των ΗΠΑ, όταν σκότωσε με 12 μαχαιριές τη 18χρονη Tricia Pacaccio, αδερφή ενός καλού του φίλου, και παρά το γεγονός πως τα στοιχεία έδειχναν πως αυτός ήταν ο βασικός ύποπτος, ο ίδιος δεν κατηγορήθηκε, μέχρι το 2011.

Μετά το πρώτο του έγκλημα έφυγε για το Χόλιγουντ, όπου δούλευε ως ηθοποιός και ασχολούταν ερασιτεχνικά με την πυγμαχία. ¶ρχισε να δουλεύει ως μπράβος και επισκευαστής κλιματιστικών και ξεκίνησε να κάνει παρέα με την Ashley Ellerin, που τότε έβγαινε με τον άγνωστο –εκείνη την εποχή– Ashton Kutcher και η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη από τη συγκάτοικό της το 2011.

Λίγα χρόνια μετά όμως, και η Maria Bruno, συγκάτοικος της Ellerin και μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε επίσης δολοφονημένη στο κρεβάτι της, 10 μέρες αφότου είχε μετακομίσει στην ίδια πολυκατοικία με τον Gargiulo, ενώ το πτώμα της, όπως και της πρώην συγκατοίκου της, είχε τοποθετηθεί σε σeξουαλική στάση.

Η Murphy είναι το μόνο θύμα που επέζησε από την επίθεση του 39χρονου και ξύπνησε όταν εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει. Παρά τα βαριά της τραύματα, πάλεψε μαζί του για να ξεφύγει.

Η νεαρή γυναίκα πρόκειται να αποτελέσει και τη βασική μάρτυρα στη δική του. Βέβαια, υπάρχουν και θύματα που οι αρχές δεν γνωρίζουν, αλλά προσπαθούν να αναγνωρίσουν, μιας και έχουν βάσιμες υποψίες ότι ο δολοφόνος κρύβει και άλλα εγκλήματα πίσω του, μετά από ένα περίεργο σχόλιο που έκανε κατά την αρχική του ανάκριση για την επίθεση κατά της Murphy.

Το μόνο στοιχείο όμως που η αστυνομία έχει στα χέρια της είναι κάποιες φωτογραφίες που βρήκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και τον δείχνουν αγκαλιά με μια μελαχρινή γυναίκα. Υπολογίζεται ότι αυτές τραβήχτηκαν στην Καλιφόρνια, μετά το 2001 και το 2003. Όπως δήλωσε ο ντετέκτιβ Lillienfeld στο People, η εικονιζόμενη μοιάζει με μερικά από τα θύματα του 39χρονου, ενώ οι αρχές ελπίζουν να τη βρουν ζωντανή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ που θέλει να επαναφέρει την μονομαχία με πιστόλια

Stories 26.04.2024
Μαι μεσαιωνική πρακτική που ίσως θα επιστρέψει;

Ο διάσημος φωτογράφος που βίαζε και σκότωνε μοντέλα στα 70s

Stories 26.04.2024
«Μάγευε» τα θύματά του για να τα αποπλανήσει

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα Χτες
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή Χτες
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα Χτες
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Προχτές
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η συγγραφέας που υπερασπίζεται τους άντρες και κάνει πάταγο στη Βρετανία

Stories Προχτές
Είναι κι αυτοί θύματα της πατριαρχίας

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Προχτές
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά 23.04.2024
Το αιώνιο ερώτημα...