E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θα δίνατε 17 εκατομμύρια για το σπίτι του Sting στο Λονδίνο;

Xτισμένο το 1775 με θέα στο ιστορικό St. James's Park

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 16/10/2020 | 00:25

Θα δίνατε 17 εκατομμύρια για το σπίτι του Sting στο Λονδίνο;

Με 17 εκατομμύρια δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι του ροκ σταρ

O αγαπημένος τραγουδιστής Sting, έχει βραβευθεί με 12 βραβεία Grammy, ένα Emmy, είχε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ ψηφίστηκε στο παρελθόν και Πρόσωπο της Χρονιάς.

Ο Βρετανός μουσικός και η σύζυγός του ζούσαν στο σπίτι των πέντε υπνοδωματίων με έξι μπάνια για δυόμισι χρόνια ενώ ανακαινίζουν ένα ακίνητο που βρίσκεται επίσης στη γειτονιά του Γουέστμινστερ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Το σπίτι έχει θέα στο ιστορικό St. James’s Park, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού θα είναι γείτονας με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αυτό είναι «ένα όμορφο αρχοντικό με κομψό χώρο διαβίωσης και εξαιρετική ακουστική, το τέλειο σπίτι για κάθε μουσικό ή ερμηνευτή», δήλωσε ο Gary Hersham, ιδρυτής διευθυντής της Beauchamp Estates. Και έτσι είναι - υπάρχει ξεχωριστός χώρος για στούντιο, δύο βιβλιοθήκες και χώρος ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα, πανέμορφα τζάκια και περίτεχνα γύψινα. 

«Είναι ένα όμορφο γεωργιανό αρχοντικό με κομψό σαλόνι και υπέροχη ακουστική», λέει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates. «Είναι το τέλειο σπίτι για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο».

"Αυτό το αρχοντικό προσφέρει μια ποικιλία εξωτερικών χώρων διαβίωσης, με ιδιωτικές βεράντες και έναν πίσω κήπο, ένα αξιοζήλευτο πλεονέκτημα σε αυτήν την κεντρική τοποθεσία του Westminster " δήλωσε ο Paul Finch, νέος διευθυντής κατοικιών στο Beauchamp Estates.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ανατριχιαστικό μυστικό των παιδιών των Ίνκας που έμειναν παγωμένα για 500 χρόνια

E-Daily 1.Hero 29.06.2026
Οι μούμιες που μοιάζουν να κοιμούνται: Το εύρημα που συγκλόνισε τους επιστήμονες

Παρίσι: Γιατί οι σοφίτες φτάνουν τους 40°C – Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της μποέμ ζωής γίνεται εφιάλτης

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Οι κάτοικοι στις σοφίτες «ψήνονται» κάτω από τις εμβληματικές στέγες

Γιατί κλείνει το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» του Τραμπ;

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ένας high-security «εφιάλτης» μέσα στους βάλτους

Η μεγαλύτερη μεταβίβαση πλούτου στην ιστορία μόλις ξεκίνησε

E-Daily 1.Hero 29.06.2026
Μέχρι το 2048 θα αλλάξουν χέρια 124 τρισ. δολάρια

Πώς η Google έσωσε εκατομμύρια Βενεζουελάνους από τους φονικούς σεισμούς

E-Daily 3.Left Χτες
Το σύστημα Earthquake Alerts της Google έστειλε προειδοποιήσεις σε 11,4 εκατομμύρια ανθρώπους λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσουν οι σεισμοί των 7,5 και 7,2 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα.

Η παραλία που για να μπεις θα πρέπει να ξέρεις καλά... γερμανικά

E-Daily 3.Left Χτες
«Μιλάτε γερμανικά»; Αν όχι, δεν έχει βουτιά

H μέρα που οι Ισλανδές βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τη θέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Ισλανδές γυναίκες έδειξαν πως όταν ενωθούν για έναν κοινό σκοπό, μπορούν να αλλάξουν την πορεία της κοινωνίας τους.

Eίχε εξαφανιστεί για 26 χρόνια, κι όμως βρισκόταν 200 μέτρα από το σπίτι του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκλονιστική ιστορία ενός άντρα που βρέθηκε στο κελάρι του γείτονα

Η χώρα που δεν έχει φυλακές

E-Daily 3.Left Χτες
Που εντοπίζονται οι λιγότεροι φυλακισμένοι