E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξανά στο προσκήνιο η Έλλη Κοκκίνου!

Λαμπερή φωτογράφηση για εταιρία ρούχων και νέο album στα σκαριά.

Δημοσίευση 13/8/2009 | 00:00

Ξανά στο προσκήνιο η Έλλη Κοκκίνου!

Την επιστροφή της στο μουσικό προσκήνιο ετοιμάζει μεθοδικά η Έλλη Κοκκίνου. Μετά το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεών της στο καλοκαιρινό Romeo και την απαραίτητη ανάπαυλα ξεκούρασης με το νεογέννητο γιο της, η Έλλη επιστρέφει δυναμικά. Για δεύτερη σεζόν φέτος συμφώνησε να είναι το κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων VS, μετά την επιτυχία της πρώτης συνεργασίας με τη γνωστή φίρμα. Η νέα φωτογράφηση για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνα 2009-2010 έγινε πριν από δεκαπέντε μέρες στο στούντιο του Γιώργου Μεστούση.

Σύμφωνα με τις καθιερωμένες διαρροές, η Έλλη ήταν «χαμογελαστή, ευδιάθετη και απόλυτα συνεπής, χωρίς ιδιοτροπίες στην προετοιμασία της και πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον στυλίστα». Ο εκπρόσωπος για τη διαφημιστική καμπάνια της VS κ. Βασιλόπουλος ανέφερε πως η επιλογή της αγαπημένης τραγουδίστριας έγινε συνειδητά για να τονιστεί στο γυναικείο κοινό ότι τα ρούχα της φίρμας της είναι για γυναίκες που βρίσκονται σε εγρήγορση και δεν εφησυχάζουν ποτέ.

Φέτος το καλοκαίρι η Έλλη επέλεξε να κάνει διακοπές με την οικογένειά της και το νεογέννητο μωράκι της, ενώ πρόσφατη φωτογράφηση αποκαλύπτει πως έχει ήδη αποκτήσει τη σέξυ σιλουέτα της. Οι πληροφορίες θέλουν την Έλλη να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις για τις ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα το χειμώνα, χωρίς να έχει πάρει ακόμη την τελική της απόφαση. Προς το παρόν την συναντάμε στην τηλεοπτική καμπάνια για το ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος Fm,  υπό τους ήχους του τελευταίου της Single «Πάμε Ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Σινεμά Χτες
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Eurovision Προχτές
Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

5 φορές που ηθοποιοί απάντησαν πανέξυπνα σε ηλίθιες ερωτήσεις

Σινεμά Προχτές
Όταν η υπομονή εξαντλείται, η «μαγεία» συμβαίνει όχι μπροστά από τις κάμερες των ταινιών, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα του red carpet

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Xmas Προχτές
14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026: Τι ώρα είναι ο ελληνικός τελικός – Τα φαβορί και πώς ψηφίζουμε

Μουσική 15.02.2026
Απόψε, Κυριακή (15/2) διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του Sing for Greece 2026

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Μουσική 13.02.2026
Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη

Η νέα ταινία που θα σε κάνει να φοβάσαι το μέλλον

Σινεμά 12.02.2026
Υπερβολή η ζοφερή πραγματικότητα;

Ταινίες της εβδομάδας: Wuthering Heights ‑ Γιατί μας ελκύει ακόμα το πιο τοξικό love story της λογοτεχνίας;

Σινεμά 11.02.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες