E-Daily

Online delivery: 10 λόγοι που προτιμάω το deliveras.gr!

Είναι όλοι ίδιοι;

15/5/2017 | 12:50

Να μία έκφραση που δεν ταιριάζει καθόλου στο ελληνικό online delivery.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις ποια είναι τα 10 σημεία που το deliveras.gr ξεχωρίζει έναντι των υπολοίπων;

Κρατήσου. Θα σε εντυπωσιάσουμε.

  1. Καταρχάς η σειρά εμφάνισης των καταστημάτων ανά διεύθυνση γίνεται με βάση τον αριθμό παραγγελιών που δέχεται το κάθε κατάστημα. Με αυτό το τρόπο υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και εμφανίζονται πρώτα τα καλύτερα καταστήματα ανά περιοχή!
  2. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο delivery είναι να ξέρεις σε πόση ώρα θα φτάσει η παραγγελία σου. Στο deliveras.gr αναγράφεται ο ακριβής χρόνος παράδοσης παραγγελιών, δηλαδή ο μέσος χρόνος παράδοσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω φόρτου εργασίας, συμπεριλαμβάνονται στον χρόνο που αναγράφεται, εφόσον τα καταστήματα διαχειρίζονται live το χρόνο παράδοσης που δηλώνεται σε delivera. Έτσι ξέρεις πριν παραγγείλεις, πότε θα φας!
  3. Είναι σίγουρα δύσκολο να επιλέξεις τι θα φας, ειδικά όταν ο κατάλογος είναι μεγάλος. Γι’ αυτό στο deliveras.gr κάνοντας mouse over στο logo των καταστημάτων μπορείς να δεις όλες τις προσφορές αλλά και τα πιο δημοφιλή προϊόντα τους. Έτσι μπορείς να βρεις πιο εύκολα το κατάστημα που έχει αυτό που ψάχνεις.
  4. Παράλληλα εμφανίζονται σε side bar προτάσεις από τον delivera με βάση την κουζίνα που έχεις επιλέξει, και εννοείται τα πιο δημοφιλή προϊόντα από κάθε κατάστημα αυτής της κουζίνας για να γίνει η επιλογή σου ακόμα πιο εύκολη.
  5. Καθημερινά υπάρχουν αποκλειστικές προσφορές που εμφανίζονται στο ειδικό section στην πρώτη σελίδα του delivera. Για παράδειγμα μπορεί να πετύχεις προσφορές όπως 1+1 σε σουβλάκια, pizza ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείς να δεις όλες τις προσφορές στο deliveras.gr.
  6. Και αν αναρωτιέσαι πώς να πάρεις μια προσφορά, ο τρόπος είναι πολύ απλός και θα σου εξηγήσουμε εδώ. Επιλέγεις τα προϊόντα της προσφοράς διαδοχικά με το ειδικά σχεδιασμένο stepper προσφορών, βλέποντας σε κάθε βήμα αναλυτικά τις περιγραφές των προϊόντων και φωτογραφίες τους!

    Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρχει μεγαλύτερη έκπτωση για τα ίδια προϊόντα σε άλλη προσφορά το σύστημα του delivera επιλέγει αυτόματα την πιο συμφέρουσα για εσένα! Τέλος διαθέτει ειδικό σύστημα suggestion προσφορών, αφού εάν βάλεις προϊόν που συμμετέχει σε combo προσφορά, τότε εμφανίζεται σαν προτεινόμενη η προσφορά στην οποία συμμετέχει το προϊόν που έχεις επιλέξει.
  7. Στον delivera μπορείς να επιλέξεις με ένα κλικ τα προϊόντα σου και μόνο σε περίπτωση που θέλεις να τροποποιήσεις κάτι πατάς edit σε προϊόν και τότε μπορείς να αλλάξεις μέγεθος ή ζύμη ή να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις toppings ή να γράψεις σχόλια ή οτιδήποτε άλλο!
  8. Ήξερες ότι στο deliveras.gr υπάρχουν και έπαθλα; Εάν κάνεις τις μεγαλύτερες παραγγελίες για έναν μήνα, τότε παίρνεις ένα iPhone 7 δώρο! Ο διαγωνισμός είναι μόνιμος, μηνιαίος και χωρίς κλήρωση. Μάλιστα για μεγαλύτερη διαφάνεια, ο πίνακας με τους πόντους, παίζει σε live απεικόνιση!
  9. Η επιβράβευση βέβαια δε σταματάει εκεί. Όταν συγκεντρώσεις αρκετούς πόντους μπορείς είτε να τους εξαργυρώσεις σε κουπόνια φαγητού είτε να τους κάνεις δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.
  10. Για το τέλος αφήσαμε μια από τις αγαπημένες μας δυνατότητες στο deliveras.gr. Ήξερες ότι μπορείς να παραγγείλεις συνδυαστικά από όσα καταστήματα επιθυμείς, με το ίδιο καλάθι αγορών; Μπορείς δηλαδή να βάλεις στο καλάθι σου προϊόντα από όσα καταστήματα θέλεις και μετά να στείλεις μια και μόνο παραγγελία! Όλη η παρέα, τρώει με ένα μόνο κλικ!

Εσύ ακόμα να κατεβάσεις το app του;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food 29.04.2024
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

Λινό παντελόνι: Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style 29.04.2024
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind 29.04.2024
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind 29.04.2024
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Χτες
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Πως θα απαλλαγείς από την δυσκοιλιότητα

Body+Mind Χτες
Μυστικά κατά της δυσκοιλιότητος

Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου

Food Χτες
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου

Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα

Ταξίδια Χτες
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς