E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι σημαντικότερες pop κυκλοφορίες του 2017

Τί θα ακούσουμε τη νέα χρονιά που έρχεται

Δημοσίευση 16/11/2016 | 00:02

Οι σημαντικότερες pop κυκλοφορίες του 2017

Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Calvin Harris

Με τα «My Way» και «This Is What You Came For» να κυριαρχούν στα ραδιόφωνα και τα charts τους τελευταίους μήνες, περιμένουμε ένα νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ από Calvin πολύ σύντομα. Γι’ αυτό δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά μιας και ο DJ αποκάλυψε στη The Sun ότι πρόκειται να επικεντρωθεί στις υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify και η Apple Music και να έχει μια πιο σταθερή παρουσία στα charts αντί να περιορίζεται σε ένα δίσκο. Αλλά αν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, αυτό θα είναι το πέμπτο του και είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτο επιτυχίες. 

Το τρίτο άλμπουμ του Ed Sheeran 

Το 2016 ήταν μια ήσυχη χρονιά για τον Ed Sheeran. Ο Άγγλος τραγουδιστής έκανε ένα διάλειμμα το 2016 και ελπίζουμε ότι δούλευε πάνω σε νέο υλικό για τη συνέχεια του άλμπουμ «Χ» του 2015. Με δύο του τελευταία άλμπουμ, να έχουν πάρει τα ονόματά τους από μαθηματικά σύμβολα, το 2017 θα μπορούσε να είναι η χρονιά που θα ακούσουμε το «÷».

Το έκτο στούντιο άλμπουμ της Taylor Swift

Οι Swifties σε όλο τον κόσμο ήταν πεπεισμένοι ότι TayTay θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ στα τέλη του 2016. Στο κάτω κάτω προέρχεται όχι από έναν, αλλά δύο χωρισμούς, έτσι η έμπνευση θα ρέει άφθονη. Με το ρυθμό αυτό, θα μπορούσε στα μέσα του 2017 να έχουμε τη συνέχεια του εμβληματικού «1989» του 2014.

Το πρώτο άλμπουμ των Chainsmokers

Drew & Alex τα έσπασαν το 2016 στην EDM δίνοντάς μας τις επιτυχίες «Closer» και «Don’t Let Me Go». Και τα δύο μέσα από το College EP, το δεύτερο του διδύμου, αναμένουμε να μας δώσουν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Ίσως το έχουμε στα χέρια μας το 2017. 

Tinie Tempah - Youth (3 Φεβρουαρίου 2017)

Το τρίτο άλμπουμ του Tinie Tempah έχει οριστεί να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο και με τις επιτυχίες «Girls Like» με τη Zara Larsson, «Mamacita» με τον WizKid, «Not Letting Go» και το «Turn The Music Louder» με την Katy B, δεν μπορούμε να περιμένουμε για να πάρουμε μια μεγαλύτερη γεύση του νέου ήχου του Tinie.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του Liam Payne

Ο Liam είναι το τελευταίο αστέρι των One Direction που ανακοινώσει τα σόλο σχέδιά του. Στα τέλη του 2016 υπέγραψε στην ίδια δισκογραφική εταιρεία που είναι ο Drake και η Ariana Grande. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάτι επίσημο, αλλά το νέο άλμπουμ λέγεται πως έρχεται το 2017. 

Το δεύτερο άλμπουμ της Zara Larsson

Έχει ήδη ένα Νο1 άλμπουμ χώρα της το 2014 και μετά τις επιτυχίες «Lush Life» και «Ain’t My Fault» αναμένουμε κάτι καλό το 2017. 

Το τέταρτο άλμπουμ της Ellie Goulding

Το τρίτο άλμπουμ της Ellie «Delirium», κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015, δύο χρόνια μετά την επανέκδοση του άλμπουμ «Halcyon Days». Με απουσία δύο χρόνων και έχοντας κυκλοφορήσει μόνο το «Still Falling For You» που ακούγεται στο soundtrack της ταινίας «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», είμαστε πεπεισμένοι πως η Ellie Goulding θα επιστρέψει δισκογραφικά στα τέλη του 2017.

Το πέμπτο άλμπουμ του Justin Timberlake

Το «Can’t Stop The Feeling» τα έσπασε το 2016 και έτσι περιμένουμε πολλά από τον JT. Μην ξεχνάτε πως πάνε τέσσερα χρόνια από τη κυκλοφορία του «Το 20/20 Experience».

Το έκτο άλμπουμ των Maroon 5 

Το 2014 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους «V». Ο Adam και η παρέα του το πρόσφατα κυκλοφόρησαν το «Don’t Wanna Know» σε συνεργασία με τον Kendrick Lamar, οπότε ένα νέο άλμπουμ μπορεί να μην είναι πάρα πολύ μακριά. Το συγκρότημα έχει έφεση στις καλοκαιρινές κυκλοφορίες, οπότε να περιμένετε κάτι από Μάιο μέχρι Αύγουστο.

Sia - We Are Your Children

Η Sia ότι πιάνει γίνεται πραγματικό διαμάντι. Από τις EDM συνεργασίες της με τον David Guetta, ή γράφοντας τα πιο τέλεια τραγούδια για Rihanna, Britney Spears και άλλου είναι απλά τέλεια. Το «We Are Your Children» θα είναι το όγδοο άλμπουμ της, αλλά με το «This Is Acting» να επανακυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2016, αυτό μάλλον θα το δούμε προς τα τέλη του 2017 ή ακόμη και αρχές του 2018. 

Iggy Azalea - Digital Distortion (Ιανουάριος 2017) 

Περιμέναμε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της Iggy να κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά καθώς το πρώτο single, «Team», κυκλοφόρησε το Μάρτιο. Το «Digital Distortion», αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά στο δίσκο θα υπάρχει μια συνεργασία με την Jess Glynne.

Το έκτο άλμπουμ της Miley Cyrus

Μπορεί να μας έδωσε το «Miley Cyrus And Her Dead Petz» ως δωρεάν download, όμως δεν παρήγαγε κανένα singles, οπότε δεν είμαστε αυτό μετράει ως ένα «σωστό» Miley άλμπουμ . Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Cyrus πήρα το μυαλό μας με το «Wrecking Ball», οπότε ήρθε η ώρα για να επιστρέψει και να μας σοκάρει για μια ακόμη φορά! 

Major Lazer - Music Is The Weapon

Το «Music Is The Weapon» αναμένεται τον Ιανουάριο του 2017. Είναι η συνέχεια του «Peace Is the Mission» που κυκλοφόρησε το 2015 και θα περιέχει το big hit «Cold Water» το οποίο χαρακτηρίζουν τα φωνητικά του Justin Bieber. 

Το δεύτερο άλμπουμ των Clean Bandit 

Με τον βιολιστή Neil Milan να αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Οκτώβριο του 2016 τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή για τους Clean Bandit να προβληθούν ως ένα τρίο. Οι συνεργασίες τους με τη Louisa Johnson, Anne-Marie & Sean Paul ήταν επιτυχείς το 2016, οπότε ελπίζουμε για μια μεγάλη συνέχεια άλμπουμ τους «New Eyes» του 2014. 

Πηγή: capitalfm

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Προχτές
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την