E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για ακραία συμπεριφορά του Τραμπ στην Χίλαρι κάνουν λόγο τα ΜΜΕ

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πάσχισε να δείξει την καλύτερη διαγωγή του»

Δημοσίευση 27/9/2016 | 15:53

Για ακραία συμπεριφορά του Τραμπ στην Χίλαρι κάνουν λόγο τα ΜΜΕ

Στη συνήθη, ακραία κι ασυγκράτητη, συμπεριφορά του ρεπουμπλικανού διεκδικητή της προεδρίας των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δεν μπόρεσε να τη χαλιναγωγήσει ούτε και στη χθεσινοβραδινή του αναμέτρηση με τη δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, στέκονται σχεδόν στο σύνολό τους τα άρθρα των αναλυτών στα μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης-ακόμη και στα φιλικά προσκείμενα στο συντηρητικό στρατόπεδο.

Ενδεικτικά, ο αναλυτής της Ουάσιγκτον Ποστ Ντάνα Μίλμπανκ, συνοψίζοντας το κείμενό του, τονίζει πως η σκόπιμη αγένεια του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία αποδείχθηκε η επικοινωνιακή του Αχίλλειος Πτέρνα.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πάσχισε να δείξει την καλύτερη διαγωγή του», αναφέρει προλογίζοντας, σημειώνοντας παρακάτω ορισμένες στιγμές, οργισμένου και προσβλητικού ξεσπάσματος του ρεπουμπλικανού υποψήφιου όχι μόνον απέναντι στην δημοκρατική αντίπαλό του, αλλά και κατά του συντονιστή της αντιπαράθεσης Λέστερ Χολτ.

«Ο Τραμπ είχε επιτυχία στην εκστρατεία του για το χρίσμα με τις ύβρεις, τις διακοπές και τη συνθηματολογία. Όμως, αυτά δεν λειτούργησαν στην 90λεπτη αντιπαράθεση της Δευτέρας. Η Κλίντον που ένοιωθε στριμωγμένη για την τηλεοπτική αναμέτρηση είχε προετοιμασθεί καλά. Ο Τραμπ, όμως επιμελώς κι επιδεικτικά αμέλησε την προετοιμασία, παίζοντας το γνώριμο σκετς του τεμπέλη που πίνει μπύρα πίσω από την κερκίδα, ενώ ο αγαπημένος του καθηγητή λιώνει στη βιβλιοθήκη.

Όμως το βράδυ της Δευτέρας αποδείχθηκε η εκδίκηση του σπασίκλα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο βραβευμένος με Έμμυ αναλυτής του διαδικτυακού περιοδικού politico.com Τζεφ Γκριν τονίζει στο άρθρο του «Αυτός ήταν ο Τραμπ που η Χίλαρι ήθελε να δει η Αμερική-όμως λειτούργησε αυτό;», ναι μεν παραδέχεται πως ο ρεπουμπλικανός έχασε στα σημεία λόγω της ακρότητάς του, όμως εκφράζει τις επιφυλάξεις του εάν τούτη η ‘ρηξικέλευθη’ ακρότητά του δεν πρόκειται να μακροπρόθεσμα να εκτιμηθεί από το εκλογικό σώμα ως μία διαφορετική και πιο ελκυστική προσέγγιση της πολιτικής από αυτήν που αντανακλά η συμβατικότερη Κλίντον.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Κλίντον θα ανακηρυχθεί νικητής αυτής της αντιπαράθεσης. Με βάση τα παραδοσιακά μέτρα και σταθμά, ναι ήταν. Αλλά κάτι έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής σε αυτή η εκστρατεία, είναι ότι τα παραδοσιακά μέτρα έχουν αποτιμηθεί με πολύ χαμηλό βαθμό εν σχέσει προς ό,τι έχει συμβεί. Και θα ήμουν πολύ εφεκτικός ως προς την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής των παραδοσιακών μέτρων σε αυτή την αντιμαχία».

Εν χορώ οι δυο αναλυτές της Huffington Post Χάουαρντ Φάινμαν και Σ.Β. Ντέιβ συμφωνούν πως η αυτοσχεδιαστική, συναισθηματική, παρουσία του Τραμπ ήταν ό,τι χειρότερο έχει παρουσιασθεί στην ιστορία του θεσμού της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης. «Απ’ ό,τι φαίνεται ο νέος, βελτιωμένος Τραμπ δεν είναι και τόσο βελτιωμένος χωρίς το χειρόγραφο», τονίζει ο Ντέιβ, ενώ ο Φάινμαν υπερθεματίζει υποστηρίζοντας ότι «η παρουσία του Τραμπ ήταν η χειρότερη ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Όσλο

Κόσμος 19.12.2025
Απίστευτο περιστατικό στο Όσλο: δύο Έλληνες τουρίστες κινήθηκαν με πατίνια μέσα σε τούνελ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γαλλία: Μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των πελατών της θα πρέπει να εφαρμόσει η Shein

Κόσμος 19.12.2025
Η Shein βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού στο διαδικτυακό κατάστημά της διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν απαγορευμένα όπλα και ερωτικές κούκλες που έμοιαζαν με παιδιά

Θεσσαλονίκη: Αφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή ‑ Συνελήφθησαν οι γονείς

Ελλάδα 19.12.2025
Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών και ένα βρέφος λίγων μηνών

To «trend του Διαβόλου»: Νεκρή φοιτήτρια από το διαδικτυακό challenge του ChatGPT

Κόσμος 19.12.2025
Σύμφωνα με στοιχεία του Harris County Institute of Forensic Sciences, οι αρχές έκριναν τον θάνατό της ως αυτοκτονία, με αιτία «ασφυξία λόγω εκτόπισης οξυγόνου από ήλιο»

Βουλγαρία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς – Απαίτηση για δίκαιες εκλογές

Κόσμος 19.12.2025
Χιλιάδες Βούλγαροι διαδήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης

Ουρές χιλιομέτρων με αυτοκίνητα σε Λάρισα, Ριτσώνα και Προμαχώνα

Ελλάδα 19.12.2025
Oι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκίδας ετοιμάζονται κλείσουν τόσο την υψηλή γέφυρα όσο και την παλαιά γέφυρα

Τέλος τα ενοίκια ‑ μαϊμού των 20 και 30 ευρώ: Πώς θα φακελωθούν τα ακίνητα με τον ΜΙΔΑ

Οικονομία 19.12.2025
Το νέο μητρώο ιδιοκτησίας ακινήτων έρχεται για να `χτυπήσει` τα υποδηλωμένα ενοίκια.

«Έπεσε» το YouTube: Τεράστια προβλήματα για χιλιάδες χρήστες ‑ Το μήνυμα που εμφανίζεται

Κόσμος 19.12.2025
Οι χρήστες βλέπουν το σφάλμα 502 όταν επιχειρούν να μπουν στο Youtube

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ελλάδα 19.12.2025
Τα χρήματα της φορολοταρίας κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Βουλή: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Πολιτική 19.12.2025
Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, καταψήφισε τη διάταξη

Χτυπήθηκε πετρελαιοφόρο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας νότια της Κρήτης

Ελλάδα 19.12.2025
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο