E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεφροπαθής πυρπόλησε ασθενή σε νοσοκομείο των Τιράνων ‑ 3 νεκροί ο απολογισμός

Είχαν καυγαδίσει για την ουρά στο μηχάνημα αιμοκάθαρσης

Δημοσίευση 28/7/2016 | 14:26

Νεφροπαθής πυρπόλησε ασθενή σε νοσοκομείο των Τιράνων ‑ 3 νεκροί ο απολογισμός

Καρέ-καρέ αποτύπωσε η κάμερα ασφαλείας ενός θαλάμου στο Αμερικανικό Νοσοκομείο των Τιράνων την δολοφονική επίθεση ενός 57χρονου Αλβανού εις βάρος ενός 38χρονου ομοεθνούς του, με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα όταν οι δύο άνδρες περίμεναν για να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα της αιμοκάθαρσης.

Το σοκαριστικό βίντεο ξεκινά με τον 57χρονο Lefter Canaj, ντυμένο στα λευκά, να προχωράει ήρεμα μέσα στον θάλαμο όπου βρίσκονται τέσσερις ασθενείς και να βγάζει το πώμα από το μπουκάλι με τη βενζίνη που κρατάει στο χέρι του. Στη συνέχεια, περιλούζει με το εύφλεκτο υγρό τον Dashamir Saraci (τον ασθενή με τον οποίο είχε καυγαδίσει) ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο μηχάνημα. Εκείνος, συνειδητοποιώντας τι πάει να κάνει ο μεσήλικος Αλβανός, προσπαθεί να τον σταματήσει, ωστόσο δεν τα καταφέρνει και ο Canaj του βάζει φωτιά. Λίγες στιγμές αργότερα το δωμάτιο έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, που επικαλείται αλβανικά media, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ατόμων, του ίδιου του δράστη και δύο 55χρονων γυναικών που υποβάλλονταν εκείνη την ώρα σε θεραπεία. Ο Saraci, ο οποίος ήταν ο αρχικός στόχος της επίθεσης, έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν καυγαδίσει σχετικά με την προτεραιότητα στην ουρά αναμονής για τη χρήση του μηχανήματος αιμοκάθαρσης. Στη συνέχεια ο δράστης είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο και επέστρεψε λίγο μετά το μεσημέρι, για να φέρει εις πέρας το δολοφονικό του σχέδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα κυκλοφορήσουν μετρό και τραμ Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο

Ελλάδα 10.04.2026
Τι ώρα είναι οι τελευταίοι συρμοί

Θεσσαλονίκη: 600.000 πέρλες και 100.000 άνθη σε Επιτάφιο «κέντημα»

Ελλάδα 10.04.2026
Στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Συνελήφθη εγγονή πασίγνωστου πολιτικού για κατοχή ναρκωτικών

Ελλάδα 10.04.2026
Μαζί της συνελήφθη και ακόμη ένα άτομο

Viral η Καναδή βουλευτής που κατήγγειλε τη «σφαγή της MMIWG2SLGBTQQIA+»: Τι σημαίνει ο όρος που χρησιμοποίησε

Κόσμος 10.04.2026
«Είναι τόσο σοβαρή και δεν έχει καμία αυτογνωσία για το πόσο γελοία ακούγεται» έγραψαν για την Λία Γκάζαν

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ: Αποσωληνώθηκε ο 19χρονος φοιτητής, βρίσκεται εκτός κινδύνου

Ελλάδα 10.04.2026
Ο 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό ατύχημα, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα: Πού σημειώνονται καθυστερήσεις

Ελλάδα 10.04.2026
Αυξημένη είναι η κίνηση σε Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας

«Tο όπλο που ονειρεύονται οι χάκερ»: Το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic

Tech + Science 10.04.2026
Είναι τόσο ισχυρό, ώστε θεωρείται επικίνδυνο

Αλλάζει το συνταξιοδοτικό στην Ευρώπη: Το σχέδιο της Κομισιόν και το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει

Οικονομία 10.04.2026
Έτοιμη να αλλάξει πλήρως τον τρόπο συνταξιοδότησης η Ευρώπη - Τι θα συμβεί στα επιδόματα

Πέθανε ο Afrika Bambaataa ‑ Ήταν πρωτοπόρος του hip hop

Κόσμος 10.04.2026
Ο εμβληματικός μουσικός έδινε μάχη με τον καρκίνο

«Αποζημιώσεις για το αίμα που χύθηκε» απαιτεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ από ΗΠΑ και Ισραήλ

Κόσμος 10.04.2026
Κατηγορεί τις δύο χώρες ως «εγκληματίες» που θα πληρώσουν