E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εθίστηκε στις φυσαλίδες του αφρόλουτρου λόγω... εγκυμοσύνης

Αυτή ίσως να αποτελεί την πιο παράξενη διατροφική εμμονή εγκύου που ακούσατε ποτέ

Δημοσίευση 27/5/2016 | 00:16

Εθίστηκε στις φυσαλίδες του αφρόλουτρου λόγω... εγκυμοσύνης

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τους παράξενες επιθυμίες όσον αφορά την όρεξη των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, όμως αποκλείεται να έχετε ακούσει ξανά για την επιθυμία της 33χρονης Zoe Eastman από το Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα, κατέληξε σε εθισμό. Όπως η ίδια ανέφερε, όταν βρισκόταν στην 20η εβδομάδα κύησης στον γιο της Indie, μια ανήκουστη όρεξη για... μπουρπουλήθρες, έκανε την εμφάνιση της.

Έφτασε στο σημείο να θέλει να κάνει αφρόλουτρο τρεις φορές την ημέρα, περνώντας αρκετές ώρες στη μπανιέρα, κατά τις οποίες έτρωγε ακόμα και την τελευταία φυσαλίδα. Η περίεργη όρεξη που είχε για τη σαπουνάδα, την οδήγησε στον πειραματισμό με διάφορες γεύσεις, όπου τελικά κατέληξε ότι η καλύτερη ήταν αυτή με το μαύρο πιπέρι.

Μιλώντας στη  Daily Mail, η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι αυτή η συνήθεια της ήταν μέχρι και "αισθησιακή", για αυτό και τη συνέκρινε με το σεξ, λέγοντας πως η απόλαυση που λάμβανε ξεπερνούσε ακόμα και αυτό. Την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος, περνούσε ώρες περιποιούμενη τον εαυτό της στο μπάνιο, όπου έβαζε συχνά κρέμα σώματος και δοκίμαζε διάφορα παρόμοια προϊόντα περιποίησης, ενώ όταν έγινε 20 εβδομάδων εμφανίστηκε αυτή η λαχτάρα της για να φάει τις φυσαλίδες από το λουτρό της. Μάλιστα, κάποιες φορές η όρεξη της ήταν τόσο μεγάλη, που εισέπνεε τον αφρό. Η ίδια χαρακτηρίζει πως τότε αυτή η πράξη έμοιαζε για εκείνη "αναζωογονητική και καλύτερη από το σεξ".

Στην αρχή βέβαια, προσπάθησε να κρύψει τον εθισμό της από τον σύντροφο της, μέχρι που εκείνος ανακάλυψε τι ακριβώς συνέβαινε. Έπειτα, μίλησε για αυτήν την κατάσταση στον γιατρό της, φοβούμενη μήπως έβλαπτε το παιδί που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο και προσπάθησε να μάθει αν πάσχει από την διαταραχή Pica, που δημιουργεί την επιθυμία για κατανάλωση ειδών που δεν τρώγονται. Όταν τελικά γέννησε τον Indie, αυτή η λαχτάρα της κόπηκε απότομα και όταν πήγε να δοκιμάσει μια φυσαλίδα της ήρθε εμετός. Φαίνεται ότι αυτή η απίστευτη κατάσταση, ήταν ένα θέμα που η εγκυμοσύνη της δημιούργησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γενέθλια στον αέρα για τον Αντώνη Κανάκη

Tabloid 18.02.2026
Η έκπληξη και το δώρο του Γιάννη Σερβετά

Ιαπωνία: Συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο η ιστορία της ορφανής μαϊμούς με το λούτρινο

Social 18.02.2026
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2025, όταν η μητέρα της Punch-kun την εγκατέλειψε μετά την γέννηση της

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno