E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie

H 26χρονη από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της

Δημοσίευση 25/4/2016 | 19:16

Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie

H 26χρονη Τζάσμιν Μπρίτνεϊ από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της, τη Barbie.

Η ίδια είναι καθηλωμένη από τον λαιμό και κάτω σε καροτσάκι από την ηλικία των 9 ετών, όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδέψει σε μαλλιά, ρούχα και μακιγιάζ περίπου 12.830 ευρώ.

«Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ήμουν 9 ετών, έτσι λοιπόν ποστάρω φωτογραφίες μου στο ίντερνετ, προκειμένου να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους που έχουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή ζουν με αναπηρίες και αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ» λέει η Τζάσμιν, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Καταρίνα Κοσκιράντα.

«Επίσης, περνάω ώρες για μαλλιά, make-up και ρούχα, ώστε να μοιάζω στη Barbie και σε σούπερ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» προσθέτει και διευκρινίζει: «Για μένα είναι ένα σύμβολο πως μια μέρα θα συμβεί ένα θαύμα και η ζωή μου θα αλλάξει και θέλω και οι άλλοι να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα».

Η Τζάσμιν, παρά την αναπηρία της, εργάζεται ακούραστα για φιλανθρωπίες και συμμετέχει σε συμβουλεύει ανθρώπους που είτε είναι τετραπληγικοί είτε πάσχουν από παραμορφωτικές ασθένειες.

«Από το ατύχημα και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ, ωστόσο δεν έχω σταματήσει να ζω τη ζωή μου στο μάξιμουμ και για μένα αυτό σημαίνει ότι ποζάρω ως τη μοναδική τετραπληγική Barbie ή τετραπληγική σωσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον κόσμο. Και η κούκλα και η τραγουδίστρια είναι τα είδωλά μου και με βοήθησαν με τον τρόπο τους να ξεπεράσω τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Τώρα αφιερώνω τη ζωή μου στο πώς θα τους μοιάσω. Για την ακρίβεια, όποτε βγαίνω έξω φοράω λαμπερά συνολάκια, είμαι πολύ μακιγιαρισμένη και φοράω πάντα ψηλοτάκουνα πάνω στο αναπηρικό μου καροτσάκι! Έχω εμμονή με τα παπούτσια. Όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο καλά και φυσικά το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι τα Christian Louboutin μου» λέει.

Η ίδια λέει πως μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει, αλλά σε περίπτωση που κάποτε τα καταφέρει θέλει να είναι προετοιμασμένη, για αυτό και έχει ξοδέψει για αυτά τα Louboutin 500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media Χτες
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Πυρoβόλησαν τον Offset έξω από καζίνο – Ο γνωστός ράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Βίντεο από το περιστατικό έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid Χτες
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid Χτες
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της