E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τι τρώει αυτός ο άντρας κάθε μέρα τα τελευταία 22 χρόνια

Χρειάζεται ιατρική βοήθεια

Δημοσίευση 20/4/2016 | 09:43

Δείτε τι τρώει αυτός ο άντρας κάθε μέρα τα τελευταία 22 χρόνια

Ο 26χρονος Daniel Pennock αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη διατροφή του από την ηλικία των 4 ετών και ζητάει βοήθεια για να το λύσει.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ζει στο δυτικό Yorkshire, τρώει κάθε μέρα, εδώ και 22 χρόνια, λουκάνικα και τηγανητές πατάτες. Όταν ήταν σε μικρή ηλικία, όπως αποκαλύπτει, έτρωγε διάφορα φαγητά, αλλά όταν έφτασε στην ηλικία των 4, αρνιόταν να τρώει οτιδήποτε άλλο από λουκάνικα και τηγανητές πατάτες.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι νιώθει άρρωστος όταν οποιαδήποτε άλλα τρόφιμα έρθουν κοντά τα χείλη του, εκτός από το ψωμί, τις πατάτες, τα μήλα, τις μπανάνες και τα πιροσκί με λουκάνικο, καθώς προσπαθεί να τρώει κι αυτά τα δύο φρούτα. Αυτή η παράξενη συνήθειά του, τού έχει κοστίσει χρήματα, ενώ είχε καταστρέψει και τις προηγούμενες σχέσεις του. Ο ίδιος ζητάει πλέον βοήθεια για να ξεπεράσει την κατάσταση που βιώνει και να ζήσει μια «φυσιολογική ζωή».

«Δεν τρώω τίποτα εκτός από σκουπίδια κι έχω βαρεθεί. Δεν νομίζω ότι έχω φάει ποτέ ένα λαχανικό στη ζωή μου. Τρώω μπανάνες και μήλα, αλλά ό,τι άλλο φτάνει κοντά στο στόμα μου με αρρωσταίνει. Τρώω λουκάνικα και πατάτες κάθε μέρα εδώ και 22 χρόνια από τότε που ήμουν 4. Έχω δοκιμάσει να φάω κι άλλα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Αλλά θέλω να το λύσω για πάντα όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου», λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει ότι η μητέρα νόμιζε όταν ήταν μικρός ότι ήταν απλά μια φάση που θα περάσει και φοβούμενη μήπως σταματήσει να τρώει εντελώς του τα έδινε κάθε μέρα. Πλέον τρώει μεσημέρι και βράδυ λουκάνικα προσπαθώντας να κάνει κάποιες παραλλαγές, ενώ ακόμη και τα Χριστούγεννα ή σε άλλα εορταστικά τραπέζια δεν αλλάζει το διατροφικό του πρόγραμμα. Βασανίζει το μυαλό του να καταλάβει πώς ξεκίνησαν όλα αυτά και θέλει απεγνωσμένα να βρει μια λύση.

Επισκεπτόμενος διάφορους γιατρούς, του είπαν ότι διαγνώστηκε με επιλεκτική διατροφική διαταραχή, ένα είδος διαταραχής που η κατανάλωση ορισμένων τροφών είναι περιορισμένη. Η ελπίδα του είναι σήμερα μια εξειδικευμένη θεραπεία στο Λονδίνο από έναν ειδικό και συγκεντρώνει χρήματα για τις συνεδρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γενέθλια στον αέρα για τον Αντώνη Κανάκη

Tabloid 18.02.2026
Η έκπληξη και το δώρο του Γιάννη Σερβετά

Ιαπωνία: Συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο η ιστορία της ορφανής μαϊμούς με το λούτρινο

Social 18.02.2026
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2025, όταν η μητέρα της Punch-kun την εγκατέλειψε μετά την γέννηση της

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno