E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Street Food and Tunes Local στο Χαλάνδρι

Δημοσίευση 10/3/2016 | 00:28

Street Food and Tunes Local στο Χαλάνδρι
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 20/03/2016
ΜΑΡ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 13:00

Σπίτι Cocktail Bar, Ανδ.Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι (εντός στοάς)

Τα Street Food and Tunes του deBop, μετά από περισσότερες από 20 γαστρονομικές γιορτές που έστησαν στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιούν το μεγάλο «αποκεντρωτικό» τους όνειρο: περιδιαβαίνουν στις γειτονιές των ανθρώπων που τα αγάπησαν και τα έκαναν τόσο δημοφιλή!

Πρώτος σταθμός μας, το Χαλάνδρι και συγκεκριμένα, ο υπέροχος χώρος της στοάς του «Σπίτι Cocktail Bar»!

Εκεί, την Κυριακή 20 του Μάρτη και από τη μία το μεσημέρι παρουσιάζουμε σε μία ολοήμερη γιορτή!

3 από τα πιάτα που θα πρωτοστατήσουν στα local events που θα ακολουθήσουν!
Ο αγαπημένος μας σεφ, Βασίλης Σπόρος, έχοντας δημιουργήσει κάποια από τα πλέον αγαπημένα πιάτα των προηγούμενων διοργανώσεων, εμπνέεται από την παράδοση της Αμερικής και του Μεξικό με ένα μενού που λάτρεψαν όσοι παρευρέθηκαν στα food tasting των περασμένων μηνών!

Καιρός λοιπόν, να δοκιμάσετε κι εσείς, το πιο δημοφιλές comfort food της Αμερικής κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρείται ως το all american - patriotic sandwich, το παραδοσιακότερο torta (=σάντουιτς) της Puebla του Μεξικό, προϊόν ισπανογαλλικής διάδρασης και το οποίο ο θρύλος λέει πως εμπνευστής του ήταν ο Leonardo Da Vinci (!!!), αλλά και μία χορτοφαγική version του χαρακτηριστικότερου tex-mex «μικρού γάιδαρου» (ακριβής μετάφραση της λέξης burrito) για όσους θέλουν να δώσουν λίγη γεύση στις ημέρες της νηστείας τους! Όλα εννοείται στις street food εκδοχές τους!!!

Συγκεκριμένα, το μενού:

MEATLOAF SANDWICH
Ψωμί burger bun, ρολό κιμά με γλάσο από ketchup και dressing με μαγιονέζα και sriracha, τομάτα και iceberg (€5)

PEPITO TORTA
Ψωμί τσιαπάτα, pickled jalapeños, κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με μαρινάδα από αχλάδι και σάλτσα σόγιας, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans (€6,5)

BURRITO VEGGIE
Pickled jalapeños, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans, τυλιγμένα σε τορτίγια από σιτάρι (€5,5)

Στην mixology παρέα μας, παραμένει το αγαπημένο μας Jack Daniels προτείνοντας αυτή τη φορά:
- Jack Honey Ginger Ale - Jack Daniel's Honey, Ginger Ale, πορτοκάλι
- Espresso Americano - μια εναλλακτική του καφέ (αφού θα μαζευτούμε από νωρίς) με Jack Daniel's No7, liquer cafe, κόκκοι καφέ

Όπως πάντα, όλα το γαστρονομικό μας όργιο θα γίνει συνοδεία μουσικής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ένα δικό της δωμάτιο»: Η νέα έκθεση του Athens Pride 2025

Cityλάιφ 03.06.2025
ΑΘΗΝΑαπό 09/06 έως 15/06

Η ιστορία του Pride στην Ελλάδα

Cityλάιφ 03.06.2025
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ06/06

Ζήστε την τέχνη του «Testa Fragilis» στο Athens Pride 2025

Cityλάιφ 03.06.2025
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 05/06 έως 15/06

Grace Jones και Nouvelle Vague στο Sani Festival 2025

Μουσική 02.06.2025
SANI FESTIVAL - SANI RESORTαπό 12/07 έως 23/08