Ένα δενδρόσπιτο στη Σκωτία σκέτο... παραμύθι!
Με θέα στη λίμνη και στα βουνά των Highlands
Δημοσίευση 23/2/2016 | 00:29

Αν επισκεφτείς ποτέ τη Σκωτία, θα νομίζεις πως σε κάποια μέρη της σταμάτησε ο χρόνος, είτε στον Mεσαίωνα είτε στην εποχή του William Wallace και των Highlanders. Αυτό το πανέμορφο δενδρόσπιτο βρίσκεται πάνω στη λίμνη Goil, με το τοπίο να σε παραπέμπει σε εποχές παραμυθιών.
Μέσα στα καταπράσινα Highlands, το δενδρόσπιτο συνδυάζει άνεση, μαζί με μια υπέροχη θέα στη λίμνη και στο βουνό. Φυσικά, το δενδρόσπιτο είναι μέρος ενός μεγαλύτερου οικοπέδου, στο οποίο υπάρχει ένα πανέμορφο και μεγάλο ξενοδοχείο, που διατίθεται για ρομαντικά δείπνα και διανυκτερεύσεις.
Στο δενδρόσπιτο απαγορεύεται να κοιμηθείς, αλλά μπορείς να κάνεις όλα τα άλλα. Το Lodge άλλωστε (το όνομα του ξενοδοχείου) είναι πέντε αστέρων και προσφέρεται για πολυτελή διαμονή. Κι όλα αυτά, μόλις μια ώρα μακριά από τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Σκωτίας, τη Γλασκόβη.
Το Lodge κατασκευάστηκε το 1864 ως ιδιωτική κατοικία από τον William Leiper.





Το «φαινόμενο Scully»: Η τηλεοπτική ηρωίδα που έστειλε χιλιάδες γυναίκες στα εργαστήρια
Τα gadgets χειροτερεύουν και ακριβαίνουν – και να τι φταίει για αυτό
Ποια ιστορική εφημερίδα απολύει σωρηδόν τους υπαλλήλους της μέσω... Zoom
Το σνακ που έσωσε τα σινεμά: Πώς το ποπ κορν έγινε συνώνυμο της μεγάλης οθόνης
Το θρυλικό κατάστημα της Πλάκας που έφερε το punk στην Ελλάδα και έγινε στάση για ροκ σταρ μετά την Ακρόπολη
Αυτοί είναι οι τρεις βαρόνοι των ναρκωτικών της Κολομβίας που αναζητούν οι ΗΠΑ
Ο μηχανικός από την Ελλάδα που έγινε viral ξεναγός στη Νέα Υόρκη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Rec Mode 06.02.2026






