E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συναυλίες η Imany!

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια έχει κλέψει τις καρδιές (και) των Ελλήνων

Γράφει ο ΘΑΝΑΣΣΗΣ ΓΕΝΤΙΜΗΣ Δημοσίευση 19/11/2011 | 00:00

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συναυλίες η Imany!

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συναυλίες η Imany! (video)

Είναι το νέο καυτό όνομα στην Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή. Η Imany με το «You will never know» («Ποτέ δεν Ξέρεις») έκλεψε τις καρδιές του Ελληνικού κοινού. Το τραγούδι της παίζει αμέτρητες φορές στα ραδιόφωνα, πέρασε από το No 1 των iΤunes downloads για πάνω από 30 ημέρες ενώ έφτασε και στο top 3 του ελληνικού airplay. Ποια είναι όμως η Imany;

Η Imany είναι Γαλλίδα με καταγωγή από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής, μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού σε μια οικογένεια με δέκα παιδιά, πήγε σε στρατιωτική σχολή για κορίτσια όμως τελικά έγινε μοντέλο. Πριν από 3 χρόνια έφτασε στο Παρίσι με το portfolio με τις δουλειές της ως μοντέλο  και ένα demo cd με έξι τραγούδια που είχε επιμεληθεί η ίδια. Αυτή ήταν και η πιο καθοριστική στιγμή στη ζωή της Imany. Χωρίς εμπειρία στο χώρο του θεάματος το ρεπερτόριο της ήταν μικρό, όμως όταν ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορους χώρους στο Παρίσι πολύ γρήγορα κατάφερε να δημιουργήσει φανατικό κοινό που την ακολουθούσε παντού.

Σύντομα το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το ντεμπούτο album της «The Shape Of A Broken Heart» έχει κλέψει τις εντυπώσεις, φέρνοντας ένα φρέσκο αέρα από Γαλλία. Μάλιστα όπως γράφτηκε πρόσφατα την περιμένουμε στην Ελλάδα τον προσεχή Φεβρουάριο, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταινίες για να δεις μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα

Σινεμά Χτες
Χαλαρές και απολαυστικές ταινίες για τη χώνεψη

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν

TV Σειρές 02.05.2024
Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές 02.05.2024
Η μια πιο ακραία από την άλλη

Η παράξενη προέλευση 5 πολύ διάσημων τραγουδιών

Μουσική 30.04.2024
Δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε