E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάει για ρεκόρ χρημάτων: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για μεγάλες συμφωνίες

To καλοκαίρι οι αποφάσεις

Δημοσίευση 3/2/2016 | 08:31

Πάει για ρεκόρ χρημάτων: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για μεγάλες συμφωνίες

Το κόλπο γκρόσο της μεταγραφικής περιόδου πήγε να γίνει λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, και χωρίς να το πάρει μυρωδιά κανείς. Τελικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έκανε το μεγάλο μπαμ και δεν μετακόμισε στο Όλντ Τράφορντ, αλλά το... καλοκαιράκι είναι κοντά, όπως είπε και ο μάνατζερ του Νορβηγού αμυντικού.

Το ποσό που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω τιτιβισμάτων από... Αγγλία μεριά, ήταν, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό (13 εκ. ευρώ) και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Γιουνάιτεντ ενδέχεται να επιστρέψει το καλοκαίρι για τον διεθνή άσσο του Ολυμπιακού. Αυτό όμως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ομάρ δεν αποτελεί το μοναδικό διαμάντι των Πειραιωτών για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού αποδεικνύει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεγάλες συμφωνίες, τύπου Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη, οι οποίοι παραχωρήθηκαν από τους πρωταθλητές έναντι διψήφιου αριθμού εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει τρελάνει κόσμο με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Ήδη έχει γραφτεί ότι η Τότεναμ παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον Έλληνα άσσο και αν ο Φορτούνης οδηγήσει σε επιτυχίες τον Ολυμπιακό και στο Γιουρόπα, η αξία του θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Υπάρχουν οι δύο ακραίοι αμυντικοί των πρωταθλητών: ο Ομάρ, για τον οποίο εκτός απ' τη Γιουνάιτεντ έδειξαν ενδιαφέρον η Μπενφίκα και η Γουέστ Χαμ, αλλά και ο Μαζουάκου, τον οποίο τσεκάρουν Μονακό και αγγλικές ομάδες.

Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι είναι πολύ πιθανό ν' απασχολήσουν και το φετινό καλοκαίρι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τον Ρομπέρτο ή τον Ντουρμάζ, ο οποίος έχει καλό όνομα στην Τουρκία και το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τη Φενέρ. Αν σε όλους αυτούς προσθέσει κάποιος και το όνομα του νεαρού Ζντίελαρ (δεν το αναφέρουμε τυχαία), αλλά και αυτό του Μπενίτες, καταλαβαίνει πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες που μπορούν να κάνουν ρεκόρ μεταγραφής.

Όσον αφορά τον τελευταίο, που παίζει στο Μεξικό, ο Ολυμπιακός τον απέκτησε έναντι 3,7 εκ. ευρώ και η Κρουζ Αζούλ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα (5 εκ. ευρώ) για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του Παραγουανού. Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει το καλοκαίρι όλους τους παίκτες που προαναφέραμε. Μπορεί να μη δώσει και κανέναν. Σίγουρα όμως θα έχει προτάσεις, τις οποίες θα αξιολογήσει η διοίκησή του, και προοπτικές για ρεκόρ χρημάτων υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέφτουν....βροχή τα πρόστιμα ‑ Ντελιβεράδες και επιβάτες μαζεύουν κλήσεις

Ελλάδα 29.07.2025
Πάνω από 2.600 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την τέταρτη εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

Έρχεται το γαλάζιο τιμολόγιο με προσυμφωνημένη τιμή ρεύματος

Οικονομία 29.07.2025
Το νέο τιμολόγιο, εφόσον θεσμοθετηθεί, θα προβλέπει ένα προσυμφωνημένο ποσό χρέωσης κάθε μήνα, ανάλογα με τον όγκο κατανάλωσης

Πάρτι «porta potty»: Σε αμαξίδιο η Ουκρανή influencer

Κόσμος 29.07.2025
Η Μαρία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά

Ο νέος ΚΟΚ... θα βλέπει τα πάντα: Ψηφιακό μπλόκο στους παραβάτες – Τι προβλέπει το νέο σύστημα

Ελλάδα 29.07.2025
Ραχοκοκαλιά του νέου σχεδιασμού θα είναι το Ενιαίο Ηλεκτρονικό Σύστημα

Επανάσταση στο ποδόσφαιρο με δικαίωμα Challenge για τους προπονητές

Αθλητικά Νέα Χτες
Η La Liga φέρνει το “Challenge” στο ποδόσφαιρο – Έως δύο ανά αγώνα για κάθε προπονητή

Σοκ στη Σέριφο: Κλείδωσαν 27 πρόβατα σε αποθήκη για να πεθάνουν – Τι αναφέρει καταγγελία

Ελλάδα Χτες
Πέθαναν «οδυνηρά από δίψα, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο»

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα: Τη σκότωσε για να εκδικηθεί που τον χώρισε

Ελλάδα Χτες
Τα μοιραία οκτώ δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο δράστης για να τη δολοφονήσει