ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απίστευτα cool Adele ραπάρει και τραγουδάει στο αυτοκίνητο

Διαθέτει χιούμορ και φωνάρα

 
Δημοσίευση 16/1/2016 | 00:28

Η απίστευτα cool Adele ραπάρει και τραγουδάει στο αυτοκίνητο

Η Adele δεν έχει απλά μια υπέροχη φωνή, αλλά, καθώς φαίνεται, ξέρει και να... ραπάρει! Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης έδειξε τις ικανότητές της, φιλοξενούμενη στο πρωτότυπο show του κωμικού James Corden, με τίτλο «The Carpool Karaoke on Wednesdays».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, το show διαδραματίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με διάφορους τραγουδιστές να αποδίδουν κομμάτια δικά τους και συναδέλφων τους σε στιλ... καραόκε, με τον παρουσιαστή να τους συνοδεύει.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Corden προκαλεί την Adele να «ραπάρει» Nicki Minaj, λέγοντάς της ότι έχει ακούσει πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε αυτό το μουσικό είδος. Η Adele ακούγεται να λέει αστειευόμενη ότι δεν έχει και τόσο ταλέντο και στη συνέχεια η Minaj μέσω Twitter την χαρακτηρίζει «βασίλισσα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει γυριστεί στο Λονδίνο κατα τη διάρκεια των εορτών και οι δυο τους φαίνεται να το απολαμβάνουν, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ερμηνεύει «πειραγμένες» επιτυχίες της, όπως το «Hello» και το «Someone like you».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τέτοια φωνή, η Adele έχει καταφέρει να γίνει η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα της pop», έστω και αν δεν μοιάζει στο παραμικρό με την κάτοχο του τίτλου, Madonna. Με αυτή την εμφάνιση απέδειξε ότι έχει καλλιτεχνικό εύρος, ό,τι και αν τραγουδήσει, αλλά και πολύ χιούμορ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ