E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ατζέντα με ονόματα‑φωτιά: Σκλάβες του σeξ στην πλατεία Βικτωρίας

Γνωστά ονόματα στην πελατεία κυκλώματος

Δημοσίευση 7/1/2016 | 11:35

Ατζέντα με ονόματα‑φωτιά: Σκλάβες του σeξ στην πλατεία Βικτωρίας

Γυναίκες από τη Ρουμανία μπλεγμένες σε κύκλωμα, βιάζονταν και κακοποιούνταν καθημερινά, για να γίνουν σκλάβες του σeξ στα αθηναϊκά σαλόνια και οίκους ανοχής. Εγκέφαλος ένας Ρουμάνος μαστροπός, ο οποίος καταζητείται απο την Interpol.

Χτυπούσε τις κοπέλες, βiαζε όποια ήθελε και τις υποχρέωνε να εκδίδονται σε δύο οίκους ανοχής στην οδό Φυλής.

Η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται, όταν δυο κοπέλες ηλικίας 20 και 22 ετών κατάφεραν να ξεφύγουν από την επιτήρηση της 65χρονης μαντάμ σε «σπίτι» της οδού Φυλής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι άτυχες κοπέλες ήταν φυλακισμένες σε ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας. Μάλιστα, για να είναι υπάκουες και να γίνουν επί της ουσίας σκλάβες του σeξ, ο νονός-μαστροπός τους τις χτυπούσε και τις βiαζε συστηματικά.

Οι δύο γυναίκες βγήκαν στην οδό Φυλής, συνάντησαν ένα περιπολικό και ενημέρωσαν το πλήρωμα για την περιπέτειά τους.

Στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής έπεσαν τρεις Ελληνίδες που είχαν το ρόλο της μαντάμ σε «σπίτια», ενώ στην κατοχή της μιας από αυτές βρέθηκε ατζέντα με ονόματα-φωτιά, πασίγνωστων ατόμων, που ήταν πελάτες του κυκλώματος. Τώρα μάλιστα ξεκινάει νέα έρευνα, για να φανεί ο βαθμός εμπλοκής και των ατόμων αυτών.

Δεν είναι όμως μόνο τα δυο κορίτσια που αναγκάζονταν να δουλεύουν 14 ώρες την ημέρα και να πηγαίνουν με δεκάδες πελάτες χωρίς την παραμικρή αμοιβή. Η ατζέντα-φωτιά με τα ονόματα από τα... σαλόνια της Αθήνας ανοίγει νέα έρευνα, καθώς φαίνεται ότι ο Ρουμάνος μαστροπός προωθούσε γυναίκες σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Ο κακοποιός, μάλιστα, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του, σε αναζήτηση νέας... παρτίδας γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές