E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ ξανά στη ΝΔ: Την ματαίωση των εκλογών ζητά η εταιρία που κόπηκε!

Συνέχεια στο σίριαλ

Δημοσίευση 12/12/2015 | 18:45

Θρίλερ ξανά στη ΝΔ: Την ματαίωση των εκλογών ζητά η εταιρία που κόπηκε!

Συνέχεια στο σίριαλ των γαλάζιων εκλογών δίνει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE κατά της Νέας Δημοκρατίας, με το θρίλερ των εσωκομματικών εκλογών να μην έχει τέλος.

Η είδηση αλλάζει όλα τα δεδομένα, αφού την Τετάρτη κρίνεται αν θα τιναχθούν και πάλι στον αέρα οι εκλογές, καθώς τότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Από τη Συγγρού υποβαθμίζουν το θέμα και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Μάλιστα, αύριο το πρωί συνεδριάζει η ΚΕΦΕ, ενώ κατά την συνεδρίαση αναμένεται η Vodafone να κάνει το πρώτο τεστ της εφαρμογής και επομένως να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά.

Η Genius Systems, η εταιρεία που αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου, καθώς επιλέγη η Vodafone, είναι η θιγόμενη εταιρεία και ζητεί τη ματαίωση των εκλογών μέχρι τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής, με την υπόθεση να εκδικάζεται την Τετάρτη. Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας δηλώνει πως κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Genius Systems αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού υποβάλλοντας οικονομική και τεχνική προσφορά κόστους 545.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης 115.000 για την απασχόληση εξειδικευμένων χειριστών.

Από το γαλάζιο στρατόπεδο δηλώνουν άγνοια, προφανώς διότι σύμφωνα με τον κ. Νίκο Αγαπηνό, πληρεξούσιο δικηγόρο της εταιρείας, το χαρτί επίδοσης θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα. Αναφέρει ότι η ΝΔ είναι μία εταιρεία ιδιωτικού δικαίου και μπορεί να αποφασίσει με ποιον θα συνεργαστεί, ενώ εκτιμούν ότι δεν θα κερδίσει η εταιρεία τα ασφαλιστικά μέτρα στη Συγγρού υπάρχει προβληματισμός. Μάλιστα, με ανάρτησή του ο γραμματέας του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος πολιτικοποιεί το θέμα, τονίζοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν εκλογές. “Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν…”, γράφει ο κ. Παπαμιμίκος στο Facebook.

Στη μηνυτήρια αναφορά η εταιρεία υποστηρίζει ότι το τελικό κόστος θα υπερβεί το 1,2 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι 1.900 περίπου χρήστες υπολογιστών εκείνη τη μέρα. Αποκαλύπτει δε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας και στους 4 υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρή μία 90χρονη από τη φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, υπέστη ανακοπή κατά την εκκένωση

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η ηλικιωμένη διασωληνώθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή - Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενούς στο protothema.gr: «Ακούσαμε τη νοσηλεύτρια να φωνάζει ""φωτιά"" και ο όροφος γέμισε καπνούς»

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ‑ Με αναπνευστικά προβλήματα δύο ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/7) στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κλιματιστικό και πώς να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει δωρεάν 100 κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α σε ευάλωτα νοικοκυριά, με αιτήσεις έως τις 19 Ιουλίου 2026 αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ο Τραμπ καλείται να πληρώσει 5,8 εκατ. δολάρια: Ποια είναι η γυναίκα που δικαιώθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο περιφερειακός δικαστής Λούις Κάπλαν διέταξε την άμεση αποδέσμευση ποσού 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της αρθρογράφου, μετά την οριστική απόρριψη της έφεσης Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Χαμός με τα 4 εκατομμύρια ευρώ του Ράμα για συναυλία του Κάνιε Γουέστ στα Τίρανα

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Οι δικαιολογίες του Ράμα μέσω facebook και τα... γαλλικά σχόλια!

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ενδοφλέβια «συμπληρώματα»: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πρόκειται για προϊόντα μη αξιολογημένα ως προς την ποιότητα

Απίστευτη απάντηση Ερντογάν για το casus belli

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Δεν ρωτήσαμε ποτέ την Ελλάδα «γιατί αγοράζεις αυτά τα όπλα;»

Συναγερμός στο Ιράν: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τις επιθέσεις που προανήγγειλε ο Τραμπ – Μπαράζ εκρήξεων σε διάφορες περιοχές

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Eνεργοποιήθηκε η ιρανική αεράμυνα - Χωρίς ρεύμα η πόλη Τσαμπαχάρ - Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Ισραήλ πριν από την επίθεση

Μουντιάλ 2026: Τι σημαίνει η χειρονομία «Χ» που έκανε ο προπονητής της Αιγύπτου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η εξήγηση πίσω από την χαρακτηριστική χειρονομία του Χοσάμ Χασάν που προκάλεσε ερωτήματα σε πολλούς φιλάθλους ανά τον κόσμο

Απίστευτη απάντηση Ερντογάν για το casus belli: Σχεδόν κανένας Τούρκος δεν ξέρει τι είναι, ας μην απασχολούμε τους λαούς μας με αυτά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν ρωτήσαμε ποτέ την Ελλάδα «γιατί αγοράζεις αυτά τα όπλα;» - Λάθος του Μητσοτάκη να ακολουθήσει τον Νετανιάχου για τα F-35 - Συμφωνώ μαζί του, πρέπει να συζητήσουμε για το Αιγαίο, η επίλυση των ζητημάτων που αφορούν αυτά τα ύδατα αποτελεί πρωτίστως καθήκον των ηγετών

Φρίκη στο Λονγκ Αιλαντ με 54χρονη «φιλόζωη» – Κρατούσε αιχμάλωτα 155 ζώα σε άθλιες συνθήκες – Δεκάδες ζώα σε κρίσιμη κατάσταση

Κόσμος Χτες
Η 54χρονη συνελήφθη στις αρχές Ιουνίου και αντιμετωπίζει συνολικά 67 κατηγορίες για κακοποίηση ζώων