E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν νΆ αφήσω τα «παιδιά»...

Συνεχίζεται η κόντρα με την κυβέρνηση

Δημοσίευση 15/11/2015 | 11:03

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν νΆ αφήσω τα «παιδιά»...

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Πανούση και την κυβέρνηση, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να περνάει ξανά στην αντεπίθεση, καθώς όπως αναφέρει στην «Καθημερινή» της Κυριακής: «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα "παιδιά"»!

Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει την προβληματική ή και ενοχική σχέση της κυβέρνησης με τους «μπαχαλάκηδες» δηλώνει ο Γιάννης Πανούσης, «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά τις καταγγελίες του ότι δεχόταν απειλές από ποινικούς κρατούμενους και τρομοκράτες που έχουν ανοιχτή γραμμή με συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πανούσης απαντά ευθέως στην κυβέρνηση, που αμφισβητεί την αξιοπιστία του.

Υπογραμμίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα που κατέθεσε στην εισαγγελία, «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις» και χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη» τη «γραβατωμένη μήνυση» που κατέθεσαν φωτογραφικά εναντίον του οι κ. Τόσκας και Παρασκευόπουλος και «ανεύθυνους» και «ασόβαρους» τους κ. Κατρούγκαλο και Δρίτσα, που έσπευσαν να τον απαξιώσουν, χωρίς να γνωρίζουν την υπόθεση. Επισημαίνεται, ότι ο κ. Πανούσης αποφεύγει να απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα αν έχει επιπλέον στοιχεία που εμπλέκουν κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας, τέλος, την αιφνίδια απομάκρυνση του ταξίαρχου Σταύρου Σταυρόπουλου από τη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και ευχήθηκε να μην ακολουθήσουν κι άλλες παρεμφερείς επιλογές που θα επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Κόσμος 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα