E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Al di Meola και Μιχάλης Παούρης στο Θέατρο «Ακροπόλ»

To Akous.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

Δημοσίευση 3/11/2011 | 00:00

Al di Meola και Μιχάλης Παούρης στο Θέατρο «Ακροπόλ»

Ο Αl Di Meola με  τον Peo Alfonsi (κιθάρα) & ο Μιχάλης Παούρης στο Θέατρο «Ακροπόλ» την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 θα παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μουσικό γεγονός!

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, η Αθήνα θα φιλοξενήσει δύο κορυφαίους καλλιτέχνες. Ο παγκοσμίου φήμης Jazz κιθαρίστας Al Di Meola θα βρεθεί επί σκηνής με τον Έλληνα «φαινόμενο» στο είδος του, μπουζουκίστα Μιχάλη Παούρη, ύστερα από πρόσκληση του δεύτερου να συμπράξουν μπροστά στο ιδιαίτερα  απαιτητικό ελληνικό κοινό.

Μετά  από μια 12λεπτη απροβάριστη σύμπραξη των 2 κορυφαίων σολιστών στο Reims Jazz Festival της Γαλλίας στις 9 Ιουλίου 2011, όπου οι 2 δεξιοτέχνες αποθεώθηκαν μπροστά σε 15.000 κόσμο, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του ολοκαίνουριου Θεάτρου «Ακροπόλ» το φετινό Νοέμβριο, για δύο παραστάσεις που θα αφήσουν έκπληκτο το ελληνικό ακροατήριο.

2 μοναδικές βραδιές  Jazz με ειδικό καλεσμένο…  το μπουζούκι.

Το συγκεκριμένο μουσικό όργανο θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα και θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι της διεθνούς jazz μουσικής σκηνής. Θα συμπράξει με τον μεγαλύτερο κιθαρίστα της εποχής, τον Al Di Meola και με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Παούρη σε ρόλο καινοτόμου λόγω της δεξιοτεχνίας του και του ιδιαίτερου ταλέντου του, στα οποία οφείλει τον χαρακτηρισμό «φαινόμενο», θα απογειώσουν τη μουσική και θα χαρίσουν στο κοινό ήχους και αυτοσχεδιασμούς που σίγουρα δε θα έχει ξανακούσει. Μια ιστορική βραδιά για την εξέλιξη του μπουζουκιού δε θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε πιο ιστορικό χώρο από το ανακαινισμένο θέατρο «Ακροπόλ». Η καρδιά της Αθήνας θα μεταδώσει την ενέργειά της και οι 2 σολίστες δεξιοτέχνες θα ανταμείψουν το κοινό με ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.

Έναρξη  προπώλησης εισιτηρίων: 1η Σεπτεμβρίου 2011

Θέατρο «Ακροπόλ»: Ιπποκράτους 9–11, Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων: 10 Ευρώ, 20 Ευρώ, 30 Ευρώ, 40 Ευρώ & 50 Ευρώ

Επικοινωνία: 210 – 3643700, www.acropoltheater.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορυφαίοι σκηνοθέτες που ήταν σκληροί και βίαιοι με τους συνεργάτες τους

Σινεμά Χτες
Όλοι οι ηθοποιοί έχουν να πουν κάτι... κακό για αυτούς

Kάποτε ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ: Πού είναι σήμερα;

Μουσική Χτες
Πολλοί νοσταλγούν εκείνη την περίοδο και τα τραγούδια της...

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

Μουσική 12.08.2025
Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

Το εναλλακτικό τέλος στον «Τιτανικό» που λίγοι έχουν δει

Σινεμά 11.08.2025
Μήπως θα το προτιμούσατε;

5 βιβλία να διαβάσεις στις διακοπές σου

Paper 09.08.2025
Γιατί καλοκαίρι σημαίνει διάβασμα

7 Αυγούστου 1997: Η συναυλία που συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο κόσμο

Μουσική 07.08.2025
Μια βραδιά που κανείς ποτέ δεν ξέχασε