E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιστολή‑κεραυνός: Κυρία Κωνσταντοπούλου, δώστε πίσω το κλειδί του γραφείου που μου πήρατε

Ξέσπασε η πρόεδρος της βιβλιοθήκης της Βουλής

Δημοσίευση 23/9/2015 | 00:00

Επιστολή‑κεραυνός: Κυρία Κωνσταντοπούλου, δώστε πίσω το κλειδί του γραφείου που μου πήρατε

Με μια επιστολή-κόλαφο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της, με τον αριθμό 207, που κατέλαβε με το έτσι θέλω η πρόεδρος της Βουλής, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.

«Να μας επιστραφεί το κλειδί», ζητά η κυρία Δρούλια στην επιστολή, που απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση, αλλά έχει κοινοποιηθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στον χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης», περιγράφει η κ. Δρούλια. Επισημαίνει δε, ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της Βιβλιοθήκης της Βουλής». Όπως τονίζει, φυλάσσονται, μεταξύ άλλων το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνι «στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας», αλλά και το αρχείο του διευθυντή της Βιβλιοθήκης.

«Ουδέποτε από τη Μεταπολίτευση ως σήμερα η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207», το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της», καταλήγει η κ. Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή 18 μηνών με αναστολή στην εμμονική του θαυμάστρια

Ελλάδα 18.11.2025
Είχε πάει προ ημερών στην πρεμιέρα του!