E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεϊμαράκης: Ζητάω ακόμα και συγγνώμη για το «ψευτράκος»

«...εάν αυτό αποτελεί εμπόδιο συνεργασίας»

Δημοσίευση 7/9/2015 | 09:33

Μεϊμαράκης: Ζητάω ακόμα και συγγνώμη για το «ψευτράκος»

Συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει «ψευτράκο», ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που εμφανίστηκε περισσότερο διαλλακτικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μεϊμαράκης στηλίτευσε την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει σε εκλογές εξπρές, κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι αποφεύγει τον διάλογο, και εμφανίστηκε διατεθειμένος να ζητήσει ακόμα και συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό «ψευτράκος» που του απέδωσε, εάν αυτό αποτελεί εμπόδιο στη συνεργασία των δύο πολιτικών δυνάμεων.

«Καλά δεν θέλει να 'ρθει να κυβερνήσουμε, αλλά ούτε να συζητήσουμε δεν θέλει; Δεν θέλει να 'ρθει να μας δει; Τι δημοκρατική αντίληψη είναι αυτή; Πώς φαντάζεται τη Δημοκρατία στο μυαλό του; Ότι δεν θα συζητάμε; Δεν θα μιλάμε; Θα πρέπει να είμαστε με το 'σεις και με το σας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.  

«Γιατί απήντησε ότι "Εγώ δεν κάνω κυβέρνηση μ' αυτόν που με είπε ψευτράκο";... Τι λες; Ζητούμε συγγνώμη. Προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα της χώρας, του ζητούμε επισήμως συγγνώμη. Αν μόνο αυτό είναι η δικαιολογία, εμείς του λέμε ότι κακώς το είπαμε. Δικαιολογίες για να μη συνεργαστούμε υπάρχουν πολλές», πρόσθεσε.  

«Τόσα χρόνια τώρα, όλοι αυτοί μας βρίζουν. Μας λένε προδότες, μας λένε γερμανοτσολιάδες, μας λένε δολοφόνους της κοινωνίας. Ενθάρρυναν κατ' επανάληψη εντάσεις εναντίον προσώπων της παράταξης. Και παρ' όλα αυτά, η γενναιοψυχία της παράταξής μου λέει ότι πρέπει να τους απλώσουμε το χέρι, προκειμένου να σώσουμε τη χώρα», σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος 18.11.2025
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό