E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της showbiz»

Τι ανέφερε στην κατάθεσή του ο πατέρας της μικρής ¶ννυ για την προσωπική του ζωή

Δημοσίευση 10/5/2015 | 12:59

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της showbiz»

Ως πληρωμένο ζιγκολό επωνύμων, της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας, παρουσίασε τον εαυτό του ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων.

Υποστήριξε πως γνώριζε ακόμη και τους δολοφόνους του 83χρονου γνωστού συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα, οι οποίοι σύχναζαν στα ίδια γκέι μπαρ, όπως και εκείνος, αναζητώντας «πελάτες». Επιχειρούσε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, να αλλάξει κατεύθυνση στις ερωτήσεις, να τους «χώσει» στο ροζ κουτσομπολιό και να κερδίσει χρόνο για να μεθοδεύσει τις επόμενες κινήσεις του σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και ένα γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε, αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ισχυρισμοί που φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, με τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

Οι… ροζ αφηγήσεις

Ο 27χρονος προσπάθησε έντονα να «καθοδηγήσει» τους αστυνομικούς στο ροζ κουτσομπολιό, παραθέτοντας λεπτομέρειες των εpωτικών του συνευρέσεων με τους διάσημους παρτενέρ του. Για να τραβήξει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των αστυνομικών μπήκε και σε διαδικασία «αξιολόγησης» των επιδόσεων των επωνύμων κατά τη διάρκεια των πριβέ συναντήσεών τους.

Ο «Σάββας» πριν γνωρίσει τη Δημητρίνα Μπορίσοβα σύχναζε σε γκέι μπαρ των Κάτω Πατησίων, προσφέροντας έναντι αμοιβής τις εpωτικές υπηρεσίες του στους επώνυμους θαμώνες των καταστημάτων, που ζητήσουν την «παρέα» του. Ο Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας» υποστήριξε μάλιστα ότι σε αυτά τα στέκια είχε γνωρίσει τον 25χρονο Stefan Matasareanu και τον 29χρονο Cosmin Gaitan, δολοφόνους του 83χρονου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ζακύνθου, στην Κυψέλη. Τους αναγνώρισε, όπως είπε στους αστυνομικούς, από τις φωτογραφίες τους, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή τους, αποφεύγοντας να πει αν γνώριζε και το συγγραφέα.

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φρικαλεότητα των πράξεών του πάνω στην 4χρονη κόρη του, επινόησε το σενάριο εξαφάνισής της, παρότι την είχε σκοτώσει και βεβηλώσει το νεκρό κορμί της. Έπειτα πήρε «νομικές» συμβουλές για να αρνείται πεισματικά ότι τη σκότωσε, προκειμένου να κατηγορηθεί μόνο για περιύβριση νεκρού, αφού δεν θα βρισκόταν ποτέ το εξαϋλωμένο κορμί της Αννυ.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να πείσει τη Δημητρίνα Μπορίσοβα ότι οι ευθύνες της εξαφάνισης του παιδιού θα έπεφταν πάνω της σχεδιάζοντας «απόδραση» στη Βουλγαρία, που χάλασε από την επιθυμία επιστροφής της συντρόφου τους λόγω των έντονων πιέσεων των γονιών της. Δεν μπορούσε να μην την ακολουθήσει, αφού μια τέτοια κίνηση θα τον καθιστούσε υπεύθυνο για κάτι περισσότερο από την εξαφάνισή της.

Μετά τις αποτρόπαιες αναλυτικές αποκαλύψεις του για τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το παιδί του, χωρίς βέβαια να παραδέχεται ότι το σκότωσε, αλλά πέθανε εξαιτίας «ασθένειας», μέσα από το «μονόκλινο» κελί των φυλακών Κέρκυρας αναδεικνύει την πονηριά και μεθοδικότητά του, αποδίδοντας τις ευθύνες για το θάνατο και τον τεμαχισμό του παιδιού στο φίλο του Βούλγαρο, ο οποίος όμως συντέλεσε σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να πιστεύει και η Δημητρίνα Μπορίσοβα, θεωρώντας ότι και ο 30χρονος Nasif Ahmentov ή Νικολάι έχει συμμετοχή στη φρικαλέα εξαφάνιση του παιδιού της.

Η τερατώδης «ευφυΐα» του δεν εξέλειπε ούτε από τις στιγμές των ανακρίσεών του, που επινόησε το εpωτικό κουτσομπολιό για να παρασύρει τους αστυνομικούς σε άλλες ερευνητικές κατευθύνσεις, να κερδίζει χρόνο «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα».

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να «τσίμπησαν» στο ροζ δόλωμά του, δεν ξέφυγαν από τον κυρίαρχο στόχο εντοπισμού του παιδιού και όταν διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν αδύνατος, καθώς τα στοιχεία τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί είναι νεκρό, επεδίωξαν εντονότερα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στοιχειοθέτησή της, παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.

Από αυτούς τους ισχυρισμούς των ερωτικών περιπετειών του 27χρονου το μόνο που είχαν διαπιστώσει οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν πως πράγματι ήταν τακτικός θαμώνας γκέι μπαρ του κέντρου της Αθήνας και μάλιστα καλοπληρωμένος ζιγκολό ομοφυλοφίλων. Ένας «φίλος» του είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως είχε γνωριστεί με τον «Σάββα», το 2007, μέσω της τραβεστί «Ρόζα», κοινής γνωστής τους, και έγιναν «ζευγάρι» από το 2008 έως το 2010 όταν φαίνεται να γνώρισε τη Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ερευνώντας «χλιαρά» αυτούς τους ισχυρισμούς αποπροσανατολισμού, που ξεστόμιζε ο κυνικός δολοφόνος του παιδιού του, έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που τους επιβεβαίωναν σε ένα σημαντικό βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της εμπορίας ανθρώπων: Κορίτσια 11 ετών πωλούνται και βιάζονται επί 20 ώρες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, φτωχά κορίτσια παρασύρονται σε μια κόλαση σεξουαλικής δουλείας και κακοποίησης

Σταύρος Φλώρος: Η πορεία της υγείας του και τι είπε ο πατέρας του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε τους followers του για τα επόμενα βήματα της ανάρρωσής του

Σουηδία: Κάθειρξη 10 ετών ζητά η εισαγγελία για άνδρα που εκμεταλλευόταν τη σύζυγό του σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 62χρονος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη γυναίκα του να συνευρίσκεται με περίπου 120 άνδρες έναντι χρημάτων

Οπλισμένα τουρκικά F‑16 και ελληνικά μαχητικά σε εμπλοκή στο Αιγαίο – 10 παραβιάσεις εναέριου χώρου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 10 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Κίνα: Βίντεο‑ντοκουμέντο από την ισχυρή έκρηξη σε ανθρακωρυχείο ‑ Τουλάχιστον 82 νεκροί

Κόσμος Χτες
Με ρομπότ ψάχνουν για επιζώντες οι Κινέζοι διασώστες

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους

Επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια ένταξης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μόνιμο και διευρυμένο πλέον το επίδομα

Οι πλούσιοι Κινέζοι χάνουν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Κόσμος Χτες
Η Κίνα επιβάλλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων

Χανιά: Θρίλερ με την 25χρονη μητέρα της 3χρονης ‑ Έχουν δηλωθεί 2 γεννήσεις και τα παιδιά αγνοούνται

Ελλάδα Χτες
Θολό τοπίο με τα παιδιά της 25χρονης, φέρεται να έχει γεννήσει έξι - Στο νοσοκομείο είναι τα τέσσερα