E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απόλυτη φρίκη: Ο πατέρας τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Αννυ

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης

Δημοσίευση 4/5/2015 | 16:16

Η απόλυτη φρίκη: Ο πατέρας τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Αννυ

Όχι μόνο σκότωσε την 4χρονη ¶ννυ ο βιολογικός της πατέρας, όπως αποκαλύπτεται σήμερα και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το έγκλημά του είναι ακόμα πιο φρικαλέο, όπως λένε οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς ο πατέρας το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Στην αποκάλυψη του φριλακέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη ¶ννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου στον οποίο κάτι είχε πει ο Σάββας, όπως ονομάζεται ο βιολογικός πατέρας της μικρής, όταν πήγε στη Βουλγαρία.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η εξαφάνιση της μικρής ¶ννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

Την ίδια ώρα, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ο 70χρονος κ. Διομήδης, ο παππούς που φιλοξενούσε τη μάνα της ¶ννυ και τη μικρή, δήλωσε: «Έχω πάθει σοκ, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έμαθα, πως εκείνος σκότωσε τη μικρή ¶ννυ».

Ο κ. Διομήδης ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής. Όπως λέει, γνώριζε τον πατέρα της μικρής εδώ και πέντε χρόνια και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε αυτήν τη φρικτή πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεψαν αστακούς αξίας 400.000 δολαρίων

Κόσμος 03.01.2026
Οδηγός παρίστανε τον νόμιμο μεταφορέα

Βενεζουέλα: Συνελήφθη ο Νικολάς Μαδούρο

Κόσμος 03.01.2026
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Βίντεο – Η στιγμή που αμερικανικά αεροσκάφη χτυπούν το Καράκας

Κόσμος 03.01.2026
Η στιγμή που αμερικανικά ελικόπτερα βομβαρδίζουν το στρατιωτικό συγκρότημα Φουέρτε Τιούνα στο Καράκας της Βενεζουέλας

Εκρήξεις και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού στο Καράκας της Βενεζουέλας

Κόσμος 03.01.2026
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο Μαδούρο

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε