E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθηγητής φαντασιωνόταν όpγια, αλλά οι μαθήτριες ήθελαν αποκλειστικότητα

Τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» θέλησε να ζήσει ένας καθηγητής

Δημοσίευση 1/4/2015 | 00:00

Καθηγητής φαντασιωνόταν όpγια, αλλά οι μαθήτριες ήθελαν αποκλειστικότητα

Στη φυλακή βρίσκεται ο 26χρονος καθηγητής Γυμναστικής James Heathcote, με την κατηγορίας της σeξουαλικής παρενόχλησης δύο μαθητριών του, οι οποίες όμως μάλλον δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα, αρκεί δούμε τα όσα συνέβησαν παρακάτω.

Ο 26χρονος, που εργαζόταν στο σχολείο St Helena από το 2013, φαίνεται πως ήδη από τον Οκτώβριο του συγκεκριμένου έτους είχε δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου σε δύο από τις μαθήτριές του. Αφού βομβάρδισε και τις δύο τους με κολακευτικά, αλλά και εpωτικά μηνύματα, μέσω Facebook και Instagram, έδειξε το πeος του μέσω FaceTime σε μια από αυτές, την ώρα που εκείνη έβαζε τις πιτζάμες της.

Μάλιστα, τα μηνύματα που αντάλλαζε ο άντρας με τα κορίτσια μιλούσαν για τις εpωτικές φαντασιώσεις και των τpιών τους, οι οποίες είχαν σaδομαζοχιστικό χαρακτήρα, μιας και επιθυμία του 26χρονου ήταν να κάνει τpίο με τις δυο τους, και εκείνες να τον δέρνουν.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα, οι μαθήτριες ήθελαν να έχουν τον σαδιστικό ρόλο στη σχέση με τον καθηγητή τους, όμως δεν ήθελαν να κάνουν τpίο, μιας και ήθελαν... αποκλειστικότητα! Εννοείται, πως μετά τη σύλληψή του ο James ζήτησε από τις κοπέλες να διαγράψουν κάθε μήνυμα που είχαν ανταλλάξει, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να κρύψει τις πράξεις του.

Βέβαια, ο ίδιος τα παραδέχτηκε όλα στο δικαστήριο και τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών. Από το σχολείο που εργαζόταν είχε απολυθεί ήδη από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, με το ίδρυμα να ανακοινώνει πως προτεραιότητά του είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid Χτες
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Σελίν Ντιον έκανε – ακόμα μία – χαρμόσυνη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει μια αδιαμφισβήτητη diva που ξέρει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον