Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας περιγράφει τον καιρό για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου: στην Αττική οι βροχές εξασθενούν μετά τις 11, ενώ στη Θεσσαλονίκη ανοίγει ο καιρός.
Οριακές αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες για τις μαθητικές παρελάσεις στην Αττική αύριο Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια, οι βροχοπτώσεις αρχίζουν να εξασθενούν μετά τις 11 το πρωί και από τις 12 και μετά ο καιρός αναμένεται καλός, αλλά με κρύο.
Καλύτερη είναι η εικόνα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση: μετά τις 11 το πρωί προβλέπεται υποχώρηση της συννεφιάς και αρκετή ηλιοφάνεια.
Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την Αττική: «Για τις μαθητικές παρελάσεις σε ό,τι αφορά την Αττική, η κατάσταση είναι πολύ οριακή. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι μετά τις 11 φαίνεται να εξασθενούν και να περιορίζονται οι βροχές. Νομίζω από τις 12 και μετά θα είναι καλός ο καιρός, με κρύο βέβαια στο Λεκανοπέδιο, αλλά και σε όλη την Αττική για να διεξαχθούν οι παρελάσεις».
Για τη Θεσσαλονίκη ο μετεωρολόγος σημειώνει: «Μετά τις 11 ανοίγει ο καιρός, θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγη συννεφιά επίσης. Ο ισχυρός Βαρδάρης θα ρίξει το θερμόμετρο στους 12 βαθμούς, μπουφάν εκεί οπωσδήποτε. Άρα, λοιπόν, 11 με 12 φαίνεται να βελτιώνει το καιρός και στις δύο περιοχές».





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
