E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα Νέα: Ομάδα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών

Αποκάλυψη για το τι θα συμβεί στην Αγία Παρασκευή στις 25 Ιανουαρίου

Δημοσίευση 16/1/2015 | 00:00

Τα Νέα: Ομάδα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών

Την εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της κρατικής τηλεόρασης θα θελήσουν να μεταδώσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΟΣΠΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών, γράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Προκαλεί αίσθηση αυτή η πληροφορία που μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του σήμερα, επικαλούμενους δημοσιογραφικούς κύκλους. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται εσχάτως η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!».

H ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει λόγω για μαύρη προπαγάνδα από την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ

Μία ημέρα νωρίτερα η ΠΟΣΠΕΡΤ κατήγγειλε την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου πως διαδίδει ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της ετοιμάζουν εισβολή στην ΕΡΤ-στο Ραδιομέγαρο- την ημέρα των εκλογών, όπως αναφέρει το ertopen.com.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ: «Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο «την αδελφική αλληλεγγύη» της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, που προφανώς εξυπηρετεί στημένη προβοκάτσια από τα υπόγεια του Μαξίμου σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές βρισκόμενη σε διατεταγμένη υπηρεσία της κυβέρνησης του μαύρου που έβαλε χειροπέδες στην ενημέρωση διαδίδει χωρίς αιδώ υποσκάπτοντας τον αγώνα μας και χωρίς να σέβεται τους δέκα επτά νεκρούς μας, ότι δήθεν η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της ετοιμάζουν εισβολή στην ΕΡΤ-στο Ραδιομέγαρο- την ημέρα των εκλογών 25-1-2015.

Είναι ο ρόλος μιας παρΆ ολίγον υπουργού μαύρης προπαγάνδας που ανταγωνίστηκε την γνωστή κυρία Σπυράκη με το μαξιλάρι της! και λάτρη της μνημονιακής πολιτικής, η οποία απεπέμφθη πριν αναλάβει.

Διεκδικεί όμως το ρόλο που της στέρησαν , θυμήθηκε ότι είναι «συνδικαλίστρια» και συνεχίζει τον κατήφορό της μαζί με τον Μουρούτη και τον Κεδίκογλου τους οποίους εξακολουθεί και υπερασπίζεται.

Οι συνειδητές από μέρους της συκοφαντίες και η βάναυση προσβολή προς όλους τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ– εκτός αν μας πει ποιος την πληροφόρησε – στις 13-01-2015 σε επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπρόσωπο εργαζομένων και γραμματεία ΔΣ, καθώς και η διασπορά σε τρίτους, της στερεί το δικαίωμα να θέλει και να μπορεί να υπερασπίζεται ,από την ανώτερη θέση μάλιστα, τα όσια και τα ιερά της ενημέρωσης και του συνδικαλισμού και είναι συνέχεια της παντελούς απουσίας της από τον αγώνα της ΕΡΤ.

Η παρουσία της σε μία και μόνο εκδήλωση θα αρκούσε για να καταλάβει πως χιλιάδες αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι όπως π.χ. στις 11-06-2014 και στις 07-11-2014 που ζητούσαν με έντονο τρόπο την είσοδο στο Ραδιομέγαρο ,απετράπη από την ΠΟΣΠΕΡΤ και ιδιαίτερα από τον πρόεδρό της ακόμα και με δυναμικό τρόπο.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστήριζε και υποστηρίζει ότι αυτό που μας ανήκει (ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ –ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 11-6-2013 ) και το κερδίσαμε με τον μοναδικό και απαράμιλλο αγώνα μας και θα πρέπει να μας το δώσει αυτός που μας το στέρησε , γιατί έτσι επέρχεται ισοπολιτεία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη σεβασμός στο Σύνταγμα ,στους θεσμούς και τις αξίες. Και το σπουδαιότερο είναι, ότι είναι απαίτηση της κοινωνίας που το δικαιούται από μια νέα κυβέρνηση του λαού.

Ζητούμε απ΄όλες τις παρατάξεις που απαρτίζουν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αλλά και από το κάθε μέλος ξεχωριστά να πάρει θέση αν τους εκφράζει αυτή η εξωθεσμική, αντιδημοκρατική, αντισυναδελφική συκοφαντική και με σκοπιμότητα λειτουργία προέδρου μιας Ένωσης που έχει ταχθεί να υπηρετεί την αλήθεια και την διαφάνεια.

Η κυρία πρόεδρος τηρεί τον κώδικα επαγγελματικής ηθικής και κοινωνικής ευθύνης των δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ; και αν όχι τι πρέπει να γίνει ;

Υ.Γ Η πρόταση με επιστολή του Ταμία της ΕΣΗΕΑ και μέλους της παράταξής της ότι θα πρέπει να την εξετάσει ψυχίατρος λειτουργεί μόνο σαν άλλοθι της».

Αγλαϊα Κυρίτση: Θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ

Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ υποσχέθηκε χθες η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαΐα Κυρίτση, η οποία σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό την Τετάρτη ανέφερε ότι «αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά της πολιτικής και του ήθους της Aριστεράς».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και ερωτηθείσα σχετικά με το αν θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ, απάντησε πως «επαναπροσλαμβάνονται όλοι» και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν και στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση».

Μάλιστα, η κ. Κυρίτση εξέφρασε την άποψή της ότι το «EΡΤ» δεν έπρεπε να φύγει, αν το δει κανείς από το brand name, και σημείωσε πως «πρέπει να δούμε τι δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε».

Ας σημειωθεί ότι η κ. Κυρίτση τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρώην παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Ελλάδα 22.11.2025
Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

Πύργος: Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Ελλάδα 22.11.2025
Συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανηλίκων

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Κόσμος 22.11.2025
Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Κόσμος 22.11.2025
Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Ελλάδα 22.11.2025
Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Τι σημαίνει για την Ευρώπη η εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στην Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας