ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυλακές Κορυδαλλού: Ανεπιθύμητοι οι γιατροί του Μαζωνάκη ‑ Αντιδρούν οι κρατούμενες

Ο 58χρονος συγκατηγορούμενος σταμάτησε την απεργία πείνας του, ενώ η οικογένεια του τραγουδιστή συναίνεσε στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου του.

 
Δημοσίευση 18/9/2026 | 08:43
Φυλακές Κορυδαλλού: Ανεπιθύμητοι οι γιατροί του Μαζωνάκη ‑ Αντιδρούν οι κρατούμενες
Ron Lach / Pexels

Ένταση επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την άφιξη των δύο γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τους κρατούμενους να αντιδρούν στην παρουσία τους, ενώ ο 58χρονος συγκατηγορούμενος διέκοψε την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει.

Ανεπιθύμητοι είναι στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς το κλίμα παραμένει τεταμένο από τις πρώτες ώρες της άφιξής τους στο σωφρονιστικό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κρατούμενοι αντιδρούν έντονα στην παρουσία τους στη VIP πτέρυγα των φυλακών. Ιδιαίτερη αναστάτωση επικρατεί στις γυναικείες φυλακές, όπου οι κρατούμενες αρνούνται να βρίσκεται κοντά τους η 56χρονη γιατρός, καθώς πριν από τρία χρόνια ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στις φυλακές για να τις ψυχαγωγήσει.

Τι ζήτησε η 56χρονη γιατρός για τον προαυλισμό της στις φυλακές Κορυδαλλού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη φέρεται να ρωτούσε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για ζητήματα της καθημερινότητας στη φυλακή, όπως τον προαυλισμό της, ο οποίος τελικά θα πραγματοποιείται σε διαφορετικές ώρες σε σχέση με τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Παράλληλα, ο 58χρονος που προφυλακίστηκε επίσης για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, κατά την άφιξή του χθες το πρωί στις φυλακές, ενημέρωσε ότι σταματά την απεργία πείνας και δίψας που είχε ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θάνατος Μαζωνάκη: Η οικογένεια συναινεί στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου

Καμία αντίρρηση να ανοιχτεί το χρηματοκιβώτιο που εντοπίστηκε στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, δεν φέρει η οικογένειά του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, την Τετάρτη κατασχέθηκε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο μεταφέρθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εξεταστεί το περιεχόμενό του για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προανάκριση.

Μιλώντας στο Mega, η οικογένεια δήλωσε την απόλυτη διαθεσιμότητά της απέναντι στις αρχές, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία αντίρρηση στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου. Όπως επισήμανε, ωστόσο, δεν είναι σε θέση να συνδράμει άμεσα στη διαδικασία, καθώς δεν βρίσκεται στην κατοχή της ούτε τα κλειδιά ούτε οι κωδικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ανοίξουν οι Αρχές το χρηματοκιβώτιο. Είμαστε στη διάθεση των αρχών. Απλώς εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί δεν έχουμε ούτε τα κλειδιά, ούτε τους κωδικούς», ανέφερε συγγενικό πρόσωπο.

Πλέον, την οικεία διαδικασία για την παραβίαση ή το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αναμένεται να αναλάβουν εξειδικευμένα κλιμάκια των αρχών.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ