E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δουλειά που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος

Μπορεί μια δουλειά να μοιάζει περισσότερο με όνειρο;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 7/5/2026 | 00:05

Η δουλειά που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος
magnific

Μπορεί μια δουλειά να μοιάζει περισσότερο με όνειρο φανατικού ποδοσφαιρόφιλου παρά με κανονική θέση εργασίας; Κι όμως, γίνεται.

Το FOX Sports, σε συνεργασία με το FOX One και την πλατφόρμα Indeed, ανακοίνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για την επιλογή του «Chief World Cup Watcher». Δηλαδή, του ανθρώπου που θα αναλάβει να παρακολουθήσει ολόκληρο το Μουντιάλ 2026. Όχι ένα-δυο ματς. Όχι μόνο τα ντέρμπι. Και τα 104 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα γίνει από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό. Ο νικητής του διαγωνισμού θα περάσει αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο στην καρδιά της Times Square, στη Νέα Υόρκη, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολής. Εκεί θα βλέπει τους αγώνες σε 4K μέσω του FOX One και θα πληρώνεται συνολικά με 50.000 δολάρια.

magnific

Βέβαια, δεν θα κάθεται απλώς στον καναπέ με πατατάκια. Η θέση έχει και αποστολή.

Ο «Chief World Cup Watcher» θα πρέπει να μοιράζεται την εμπειρία του στα social media, να δημιουργεί περιεχόμενο, να συμμετέχει στο κλίμα της διοργάνωσης και να αλληλεπιδρά με τον κόσμο. Στην πράξη, θα βρίσκεται στο κέντρο ενός τεράστιου watch party, με περαστικούς, φιλάθλους και τουρίστες να περνούν από το σημείο και να ζουν μαζί του τη μουντιαλική παράνοια.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι τις 17 Μαΐου να ενημερώσουν το προφίλ τους στο Indeed, να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να τους βρίσκουν εργοδότες μέσα από την εφαρμογή και να ανεβάσουν βίντεο στα social media με το hashtag #ChiefWorldCupWatcher, εξηγώντας γιατί αξίζουν τη θέση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουνίου, ζωντανά, κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνα μπέιζμπολ.

Και επειδή εδώ μιλάμε για δουλειά με κανονικό… κομπιουτεράκι, η αμοιβή έχει ενδιαφέρον. Τα 50.000 δολάρια αντιστοιχούν περίπου σε 1.282 δολάρια την ημέρα, 480 δολάρια ανά αγώνα και 5,34 δολάρια για κάθε λεπτό θέασης.

Με λίγα λόγια, κάποιος θα πληρωθεί για να κάνει αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι θα έκαναν έτσι κι αλλιώς: να μη χάσει λεπτό από το Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η παραλία που για να μπεις θα πρέπει να ξέρεις καλά... γερμανικά

E-Daily 3.Left 28.06.2026
«Μιλάτε γερμανικά»; Αν όχι, δεν έχει βουτιά

40,5%: Το ποσοστό που αλλάζει την εικόνα για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η πρώτη συστηματική χαρτογράφηση του φαινομένου από τη Humanity Greece και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

H μέρα που οι Ισλανδές βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τη θέση τους

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Οι Ισλανδές γυναίκες έδειξαν πως όταν ενωθούν για έναν κοινό σκοπό, μπορούν να αλλάξουν την πορεία της κοινωνίας τους.

Eίχε εξαφανιστεί για 26 χρόνια, κι όμως βρισκόταν 200 μέτρα από το σπίτι του

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η συγκλονιστική ιστορία ενός άντρα που βρέθηκε στο κελάρι του γείτονα

Η χώρα που δεν έχει φυλακές

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Που εντοπίζονται οι λιγότεροι φυλακισμένοι

Ειδικός του FBΙ σου αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά των διαπραγματεύσεων

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Είναι 2 τεχνικές που γενικώς, αποτελούν καλό χαρτί στη συνομιλία