E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Πένυ Σκάρου: Με βίασε πριν από τρία χρόνια ένας άντρας 70 χρονών και έμεινα έγκυος

Κατάλαβα τι είχε γίνει, επειδή έμεινα έγκυος, αφού δεν είχα επαφή με άντρες, υποστήριξε η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 6/10/2025 | 18:38

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Πένυ Σκάρου: Με βίασε πριν από τρία χρόνια ένας άντρας 70 χρονών και έμεινα έγκυος

Στην αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού, από τον οποίο μάλιστα, έμεινε έγκυος προχώρησε η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου. Όλα έγιναν πριν από τρία χρόνια, η γυναίκα απέβαλε στη συνέχεια, αλλά όπως λέει ο δράστης τη νάρκωσε και τη βίασε.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Πένυ Σκάρου υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα από το περιστατικό και ότι ανακάλυψε τι είχε συμβεί, όταν έμαθε ότι έγκυος, αφού δεν είχε ερωτικές επαφές με άντρες, ενώ λίγο αργότερα απέβαλε.

Η Πένυ Σκάρου βρέθηκε στην εκπομπή «Το'Χουμε», το απόγευμα της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου και σημείωσε: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών, ο οποίος ήταν γνωστός μου και ήμασταν παρέα. Μου έριξε κάτι μέσα στο ποτό και δεν θυμάμαι τίποτα. Η πλάκα ήταν ότι δε θα θυμόμουν τίποτα γιατί δεν είχα καμία αίσθηση την επόμενη ημέρα του τι έχει συμβεί. Μετά από έναν μήνα έμεινα έγκυος, ενώ είχα σχέση με μία κοπέλα. Την επόμενη ημέρα από τα γενέθλιά της, έμαθα ότι ήμουν έγκυος».

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, όταν ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος, παρότι η ίδια διατηρούσε ερωτική σχέση με γυναίκα. «Κατάλαβα ότι έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, επειδή έμεινα έγκυος. Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το έχει ξανακάνει. Δεν μπορεί στα 70 του να το έκανε πρώτη φορά. Η εγκυμοσύνη ήταν ο λόγος που έμαθα ότι είχα βιαστεί, αφού δεν είχα επαφή με άνδρες. Αν δεν είχα την εγκυμοσύνη δεν θα γνώριζα καν. Θεωρώ ότι ο Θεός το έκανε αυτό για να μπορέσω να μάθω ότι έχω βιαστεί και να το κυνηγήσω», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, δεν είχε μιλήσει νωρίτερα για να μην κατηγορηθεί ότι εκμεταλλεύεται για λόγους προβολής το περιστατικό. «Το να πας να καταγγείλεις κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά και γενικά δεν είναι καθόλου εύκολο να το συζητάω ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τρία χρόνια. Σε λίγες μέρες είναι το δικαστήριο, στις 8 του μήνα έχει οριστεί δικάσιμος. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχω βγει να το πω γιατί δεν ήθελα να πουν ότι εκμεταλλεύομαι κάτι», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Πέννυ Σκάρου εκμυστηρεύτηκε ότι τρία χρόνια μετά τα όσα βίωσε εξακολουθεί να βλέπει εφιάλτες και ότι ήθελε να σκοτώσει τον άντρα που, όπως υποστηρίζει η ίδια, τη βίασε. «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν τον πρώτο χρόνο εγώ και η μητέρα μου. Εγώ ήθελα να πάω να τον σκοτώσω. Τα τελευταία τρία χρόνια βλέπω εφιάλτες, γιατί όταν δεν ξέρεις τι έχει συμβεί, φαντάζεσαι και πράγματα. Τον ήξερα 4-5 μήνες, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, δεν φανταζόμουν ότι ένας άνθρωπος στην ηλικία του μπαμπά μου… Θεωρώ ότι με είχε στοχοποιήσει, μου έδωσε και μια κιθάρα εκείνο το βράδυ, με μαγνητοσκοπούσε και φαινόταν ότι είμαι νηφάλια», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια επισήμανε ότι αν είχε αμφιβολίες δεν θα κινούνταν νομικά κατά του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση. «Αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο ότι κάτι μπορεί να έκανα λάθος, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο. Είμαι βέβαιη 100%. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και το βούλευμα. Το παρουσίασε ως φυσιολογικό και το έριξε και πάνω μου. Άρχισα να πιστεύω ότι είμαι τρελή στην αρχή, δεν ήθελα να το πιστέψω. Απέβαλλα την ημέρα που το έμαθα, για καλή μου τύχη, δεν ήθελα παιδιά στη ζωή μου και το είχα σε κακό να κάνω έκτρωση. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ούρλιαζα, δεν μπορείς να φανταστείς τι βρισιές. Δεν πίστευε ότι θα τον καταγγείλω», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Tabloid 07.12.2025
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Tabloid 07.12.2025
«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις έναν μήνα

Celebrity Stories 07.12.2025
Ένας γάμος-αστραπή που κράτησε μόλις έναν μήνα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Celebrity Stories 07.12.2025
Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Stories 07.12.2025
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τα κιλά

Tabloid Χτες
«Παχαίνω όταν νιώθω ότι απειλούμαι»

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε σε έξοδό του, όταν δέχτηκε ερωτήσεις από δημοφιλή influencer

Bonnie Blue: Συνελήφθη με 17 άντρες στο Μπαλί για γυρίσματα εpωτικών βίντεο

Tabloid Χτες
Στην Ινδονησία είναι παράνομη η κινηματογράφηση ταινιών ποpνό σε δημόσιους χώρους

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε το μοναδικό σημείο του προσώπου της που είναι αληθινό

Tabloid Χτες
Αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.